שליSt!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם את מתבאסת כמוני שהולכת להיגמר החופשת לידה???
    פייס: ortal_hori

9 תגובות
עמוד 1
  • כן אני במתח ופוחדת רצח! למרות שעהיה במשפחתון של אמא שלי. המקום הכי טוב אני עדיין מפחדת...

אבל חייבים לחזור לשגרה כי זה טוב גם לנפש.

מתנחמת בזה שהוא אצל אמא שלי ויתפתח מהר בגן עם ילדים.

לא הארכת את החופשה?

• בעשירי למרץ נגמרת הזוגיות שלי ושלה

• שלנו ב3.3

• אוף

• אצלי ביום חמישי הקרוב... אוףףף ממש בושה שאמא צריכה לחזור לעבודה בגיל כזה.. לא מספיק לי... ועוד הארכתי בשלושה שבועות...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני בעד להאריך עד שנה לפחות!

זה טמטום לחזור בגיל 3 וחצי חודשים(!!!) לעבודה כשיש חיסונים לא קלים + טעימות וכאלה!
    זה ממש מרגיז!!!!!!

אבל מה נעשה? אני הארכתי עד שיהיה בן 5 חודש

• אורטל הוספתי :)

• אני מורה, אז הארכתי בשלושה שבועות עד פורים... חוזרת לעבודה לשבועיים (המשפחה ישמרו עליו)... ואז ישר יוצאת לחופשת פסח... יכנס למשפחתון בגיל 5 חודשים וקצת...

בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!

• אני ילדתי ב- 23.10.12 והייתי אמורה לחזור בסוף ינואר... קטן מידי בשביל להשאיר אותו לבד אז הארכתי עד אחרי פסח, ב- 5 חודשים וחצי אני יכניס אותו לגן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה