שחר קורע לי את הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא טוב לו בגן לילד שלי.
    אתמול בערב היתה כזו שלווה בבית והוא פתאום אומר לי "אמא את יודעת, כשאני בגן הקול שלי זה לא הקול שלי. יוצא לי קול חלש כזה וזה לא הקול שלי"
13 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• כן שאלתי אבל הוא המשיך עם הקו הזה של הקול החלש.
    שאלתי אותו אם כשהגננת שואלת משהו במפגש והוא יודע את התשובה האם הוא מצביע לענות והוא אמר שכן וגם אמר שלפעמים בזמן הזה יוצא לו קול בסדר.
    אבל הוא לא ידע בדיוק להגיד מתי יוצא חלש...

אוף

• אוי מותק...

• ]
  • אוף... נקרע לי גם הלב עכשיו...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מתוק שלי. מי שלא זוכרת בתחילת שנה היה גהינום איתו. הוא היה מסרב בבקרים הולך עם פיג'מה צורח הכל נעשה בכוח. הבקרים היו טירוף. הוא לא היה מוכן ללכת לגן.
    עכשיו זה לא שמדהים לו שם אבל הוא התאקלם ויש לו חברים הוא לא בצד כזה אבל ממה שאני מבינה ממנו הוא מרגיש שהוא צריך לזייף את עצמו כדי להיות בחבר'ה. אני לא מאמינה שהגננת תעשה משהו. היא די הבלה בקטעים האלה. היא רואה שהכל בסדר מעל לפני השטח אז הכל בסדר. אבל אנסה כי להפסיד אין לי מה.

אין לי אפשרות להעביר אותו גן. יש רק גן אחד פה וגם זה ממש ינתק אותו חברתית ויגרום לו להרגיש "לפט אאוט" אנחנו גרים במושב זה לא עיר שלא ניםגשים בסיטואציות אחרות. יש פה פעילויות חברתיות אחה"צ ובשבתות ואם לא יהיה חלק מהחבורה זה יעשה רע יותר מטוב. אני יודעת שהבעיה נעוצה בעובדה שהוא לא בין הבוגרים ושיש קבוצה שלמה של ילדים שמרגישה עליונות כי היא גדולה יותר. למרות שהוא יודע שהוא קרוב אליהם בגיל (לחלק מהבוגרים חגגו בגן יומולדת חמש ממש שבוע לפני שהוא חגג בגן כי הוא הרי גדול בשנתון) אבל עצם העובדה שהוא בטרום חובה והם בוגרים משנה לו. מקווה ששנה הבאה יהיה טוב יותר. מתנחמת בזה שהשנה זו השנה הראשונה והאחרונה שהוא יהיה במסגרת דו שנתית כזו. אח"כ גן חובה ואז בי"ס שתמיד הוא יהיה גדול. ותודה לה' שדאג שהילד שלי יוולד בזמן הנכון! כ"כ נכון לו להיות יליד סוף דצמבר!

• אויש מתוק....
    זה כל כך נכון מה שאת אומרת... שנה הבאה שהוא יהיה מ"הגדולים" הביטחון שלו יעלה
  • פשוט נורא

• כמה עצוב לקרוא את זה....

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני אנסה שוב לדבר איתה. אני באמת לא חושבת שהיא תעשה עם זה משהו. אבל שווה את הניסיון.
    דוקא סיוון יש לו חברים בוגרים ויש לו חברים מהשכבה שלו. הוא די מעורבב בקטע הזה ולכן חשבתי שהוא כבר מרגיש טוב יותר בגן.
    אגב המספר הזה לפני כמה זמן בעלי אומר לו סתם באיזה יום אחה"צ שחר אתה זוכר שפעם היית בוכה בגן (הוא נורא בוגר אפשר לדבר איתו על הכל כמעט) אז הוא אומר לו כן. אני עשיתי את זה כדי לא ללכת לגן. אז בעלי אומר לו "והצלחת?" אז הוא אומר לו "רק פעם אחת זה הצליח לי. אמרתי שכואב לי הראש וסבא בא לקחת אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה