טוב תקשיבוווו ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביקרתי אצל בת דודה שלי בהריון בסיכון מקודם,
    ראית מלא הריוניות עם בטן גדולה ומהממת
    ופשוט

בא
    לי
    שובבבבבבב !!!!!

15 תגובות
עמוד 1
  • בעיתו ובזמנו
    בהצלחה

• אההה את כבר בשלב ההורמונלי הזה חחח
  • כמה שאני מבינה אותך אחרי ההריון של אוראל ישר רציתי עוד אחד וכל פעם שראיתי אישה בהריון רציתי גם

• חחחח גם לי היה את זה .... נראה לי הטבע עושה את זה כידי שנשכח את כל הכאבים שהיו בהריון/ לידה

• אני מהרגע שאני יוצאת מחדר לידה כבר מתחשק לי עוד אחד/ת

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• גם אני מרגישה ככה!!! הרגשתי ככה כבר במחלקת יולדות

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • גם לי היה משהו כזה עוד בחדר לידה! לא האמנתי שזה מאחוריי, היה בא לי עוד מלא פעמים ללדת חחחחחחחח

• הורמונים, הורמונים...נראה לי שזו הדרך של הטבע להשכיח מאיתנו את הלידה

• חחחחחחח זה אף פע לא עובר
    פייס: ortal_hori

• חחחחחח יפתי
    אחרי הריון ראשון תמיד בא
    אח"כ זה קשה יותר

• חחחחח

בעלי זרק לי שבוע שעבר שנראה לו שכדאי שנעשה לעוברית שלנו אח או אחות יחסית מוקדם... משהו כמו מיד... זה ממש הצחיק אותי. הזוי ככל שישמע אני חשבתי על זה בעצמי אבל לא אמרתי בקול כדי שהוא לא יחטוף שבץ. מצד שני הוא גם לא זה שצריך ללדת, אז...
  • וואוו כל כך מהררר פשששש
    לאט לאט .. הכל בעיתו ובזמנו

• חחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה