פיטריה בלשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלשון של עילאי לבנה שזה כבר מפחיד - אך אני יודעת עם זה פיטריה?

7 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע שזה מה שיש לו אבל רק רופא יכול לאמת אתהאבחנה
    פייס: ortal_hori

• אני שנתי לב כי הוא הדביק אותי והפטרות נהיו ורודות( יותר מהרגיל) ממש צורבות בהנקה וכל פעם שקר וגם הייתה לו פריחה בטוסיק אבל לא רק סתם אדום אלא אדום עם מעט פצעונים. ואחרי שההנקה הייתה ללא כאבים פתאום התחילו כאבים אז יכולתי לשלול ההצמדות לא תקינה וכו..

אני ממש חשדתי שזו פטרייה והרופאה אישרה את זה

בהנקה טבעי שהי תהיה לבנה אבל אמור לרדת זמן קצר לאחר ההנקה

• רופא יאבחן ויקבע טיפול
    בכללי גם לבייבי שלי הייתה לשון לבנה ואני משתדלת לנקות לו אותה בשביל למנוע פטרייה....
  • היי :)
    נסי לנקות את הכתמים הלבנים עם קיסם אוזנים או עם האצבע שלך עטופה בחיתול טטרה , אם הכתמים לא יורדים סביר להניח שזו פטרייה , במידה ואת מניקה שניכם תצטרכו טיפול ואם אינך מניקה אז רק עילאי , בכל מקרה זה מצריך איבחון רופא ומרשם , בינתיים תוכלי להרתיח כל מה שמגיע עם הפה שלו והרוק במגע ועם הפטמות שלך ולעשות קומפרסים של כפית חומץ תפוחים עם 2 כפיות מים מעורבב על הפטמות אחרי כל הנקה :)
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • גם לבת שלי הייה לבן בלשון
    והאחות בטיפת חלה ניקתה לה את זה גם גזה ומים
    תשאלי בטיפת חלב
  • בודקים עם גאזה כמו שהבנות אמרו
    לנו נתנו משחה למריחה בלשון ועל שלי

תעדכני בובי
    ומזל"ט

• אגב תבדקי בערך אחרי שעה וחצי מההנקה
    לא ממש אחרי
    כי סביר להניח שהלבן יהיה שארית חלב