יששששששש יששששששש..+ יש כבר בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז היום זה היום ה12 להחזרת 2 העובריקים שלי ועכשו ב1 בלילה לא התאפקתי ועשיתי בדיקה בייית ויצאו לי ישר 2 פסים מהממים הפס של ההריון חלש יותר מהשני ורדרד כזה אבל ממש ניראה לעין..הבדיקת דם רק ביום רביעי (כבר אמרתי שאני מטופלת ביחידה מוזרה?) זה לא יכול להיות מאוביטרל כי אותו לכחתי ב 1/2 אז ברור שלא ממנו..מחר אני ילך לעשות בטא בקופת חולים ניראה כמה יצא וביום רביעי ביחידה כבר יגידו לי כמה אצלם יצא וככה אני ידע עם יש הכפלה..

והבטא היא 135.4.. בדקתי גם פרוגסטרון וכתוב 12.11 העם זה תקין או צריך להוסיף עוד תמיכה למי שמבינה?
25 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב ענקי!!!!!!!!!!
    אני מה זה שמחה בשבילך!
    קראתי לא מעט ממה שרשמת בפורום
    ובע״ה שתהיה בטא מוכפלת מהממת!
    בהצלחה!!!
  • איזה כייף שיהיה בשעה טובה בקרוב אצל כולנו!!!!"
  • איזה כייף שיהיה בשעה טובה בקרוב אצל כולנו!!!!"
  • מזל טוב חמודה!!!!
  • מזל טוב איזה שמחה

shoshi
  • תודה רבה בנות עכשו נתתי דם לבטא ולפרוגסטרון אחרי 14 יהיו תוצאות..אני יעדכן
  • איזה כיףףףףףףףףף בשעה טובה!!!!!!
    מזל טוב!!!! הריון תקין ועגלגל!
  • איזה יופיייי בהצלחה!!! תבשרי לנו על בטא מהממת!!! מחזיקה לך
  • וואו המוני מזל טוב!!!
  • זהו שבדיקת דם הבא יש לי ביום רביעי אז אמור לצאת עם הכול בסדר יותר מ 300 כי זה הכפלה וחצי אמור להיות..אני יעדכן..
  • דייי איזה כיףףף!! סוף סוף.. מגיע לך..
    מלא מזל טוב ושימשיך קל ותקין בע״ה!!

• מזל טוב
  • ואוווווווווווו
    המון מזל טוב המשך קל תקין וסקסי
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
  • מזל טובבבבבבב איזה כיף!! הריון תקין ובריא אמן!
  • מזל טובבבבבבב שמחה כל כך בשבילך שיהיה הריון בריא תקין וקל!!!
  • תודה ענקית לכולכן על התמיכה..אני עדיין מתקשה לשמוח כי אמרו לי היום שהפרוגסטרון מאוד נמוך וזה לא ממש טוב..אבל מאמינה ומקווה לטוב.. מאחלת לכול אחת ואחת מכן כאן תוצאות כאלה ושמחה כמו שאני שמחתי היום כשראיתי את ה 2 פסים הראשונים בלילה..בהצלחה לכולכן בנות.
  • מזל טוב בענק!!!!
    שמחה בשבילך בהצלחה!!!
    לעניין תמיכה תשאלי בפורום הרפואי
  • איזה יופי שמחה בשבילך !!!

• מזל טובבבב אני ממש שמחה בשבילך ותשמרי על עצמך טוב טוב
  • מותק תתעודדי, אני התחלתי עם בטא של 42, בע"ה השבוע בדיקת דופק!!
    נקווה שהכל יהיה בסדר אצלנו ונוכל לשמוח כמו שאנחנו רוצות!!
  • שיהיה המון המון בהצלחה@@@@!!!!!

תעדכני מה קורה עם הפרוגרסטון................

• המון מזל טוב, שיהיה המשך קל ותקין

• ואו בנות תודה ענקית לכן על התמיכה.. אני בנתיים הוספתי עוד נר 1 של אנדומטרין מחר הולכת ליחידה לעשות שם ב.דם לראות עם יש הכפלה תחזיקו לי אצבעות..אני עדיין מפחדת לשמוח כי עדיין מוקדם אני אשמח אחרי שאראה דופק רק..שוב תודה ענקית לכן..אין עליכן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה