שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    חזרתי לכאן אחרי כמה חודשים שלא ממש ביקרתי...
    רציתי לשמוע את דעתכן לגבי שמירת הריון.
    נתחיל מזה שבהריון הקודם התחילו לי צירים מוקדמים שבוע 31, באותו היום היו לי התקשויות כל הזמן וקצת כאבים אבל לא ממש דימיינתי שזה צירים אמיתיים רק לאחר כמה שעות החלטתי ללכת למוניטור שהראה צירים של 100 כל איזה 3 דקות נתנו לי מיד בקופ"ח נוזלים ומשלא הצליחו לעצור את הצירים נשלחתי למיון שם קיבלתי עוד כמה ליטרים עד שהצליחו לייצב את המצב.
    מאז ועוד הלידה (7 שבועות אחרי) הם לא ממש הלכו הם באו וחזרו כל כמה שעות\ימים הגעתי למצב שבו הסתובבתי עם פתיחה 5 כמה שבועות עד ששלחו אותי ללדת כבר!!!!
    למזלי הרע, הם התחילו שוב לפני איזה שבועיים שבוע 27( עכשיו אני שבוע 29), הפעם זה מרגיש לי עוד יותר רציני אתמול זה ממש גבל ביסורים!!!!
    העניין הוא שאני יודעת שאם אני אלך לרופא הוא בטח יתן לי יומיים 3 מנוחה\ימי מחלה ובזה יגמר הסיפור.
    איך אני בכל זאת יכולה לשכנע אותו שזה ממש רציני ועוד אחרי הריון קןדם שזה גם קרה כדי לקבל אולי שמירת הריון???
    מישהי יודעת מה הפרוצדורה? למי לפנות? איך ומתי?
    כל עזרה תתקבל בברכה.
    אני רק אדגיש שאני באמת סובלת מכאבים, אתמול הייתי על סף לצאת למיון כבר...
9 תגובות
עמוד 1

• וואו יש עוד תרנגולות שערות בשעות האלו??
    תודה בכל אופן על התגובה המהירה!
  • חחח זה לא אני התרנגולת זאת "שלישיית מנגו" שלי . השכמה ב- 5:45
  • הרופא שלך מכיר את ההיסטוריה שלך, דברי איתו. יש סיכוי שיתן לך שמירה עד סוף ההריון.

אני גם בשמירה - הריון ראשון הפלה. 2 הריונות עם צירים מוקדמים + שמירה (עם הגדול הייתי בשמירה מאושפזת מחודש 7 ועם הקטנה מחודש רביעי בשמירה עקב כאבים)
    ועכשיו, הריון תאומים, אני מזה כשבועיים בשמירה עד הסוף כי קשה לי בעבודה, כאבי גב ולחץ דם נמוך.

אני לא רואה שום סיבה שלא ייתן לך שמירה.
    צריך רק לחייך!
  • ואיך זה עובד מבחינת השכר? כמה מקבלים בשמירת הריון?
    את המשכורת הנוכחית שלי או שזה לא 100% שכר?
  • לכי לרופא!!! גם אם יתן 3 ימים, חשוב לעקוב. את לא רוצה ללדת עכשיו, נכון?
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ברור שאלך גם מנוחה של כמה ימים תיהיה במקום
    אבל אני מנסה לברר מבחינת שמירת הריון איך זה בדיוק עובד
  • מבחינת שמירת הריון - הרופא ממליץ לך מנוחה עד הלידה או עד שבוע 34-5. אחרי שעוברים 30 יום, את שולחת טפסים לביטוח לאומי ואז אני מקבלת את ההחזר.

לפי האתר שלהם זה נראה 100% (לא שנראה לי שאם זה יהיה 70 או 80 אחוז זה יגרום למישהי לותר על שמירת ההריון)
    וזה לא משפיע על דמי הלידה.

שתהיה לידה קלה ובמועדה.
  • אמן ותודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה