אפרופו ההודעה של הדס על ימי הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שאני מקדימה את המאוחר אבל זה מלחיץ אותי כבר מעכשיו... לטל יש חאלקה עוד 3 חודשים. קודם כל אני כולי בהלם קשה על זה שהתינוק שלי בן שלש. זה בלתי נתפס וניקלט נקודה.
    לשחר עשינו חלאקה בבית. כמו מסיבת יום הולדת עם כל הילדים (גרנו אז בשכונה מאוד צעירה והילדים היו מעין חבורה כזו כל הגילאים. היו ילדים גם בני 5 וגם בני שנתיים) אח"כ הילדים הלכו וכל המשפחה נשארה לארוחת ערב. אבל לא הייתימרוצה ולא היה לי כיף.
    אז מה לעשות לטל? יש + כי זה קיץ. לעשות במסעדה או משהו זה לא אופציה זה יקר מידי. טיול ובסוף החאלקה זה אופציה אבל קשה לי להאמין שחברה יזרמו. יש לי משפחה ממש גדולה עד שמוצאים זמן שנוח לכולם זה הפקה רצינית. נכון שאפשר להחליט שמי שרוצה בא אבל...
    יש איזה רעיוון? זה כבר קיץ אז אנחנו לא במגבלת בית...

3 תגובות
עמוד 1
  • אמממ קשה לדעת מה כן יעשה לך כיף, את זה את צריכה לדעת בעצמך...

אבל האופציה של טיול היא באמת מגניבה, לכותל או להר מירון
    ואני בטוחה שאם תודיעו מספיק זמן מראש, אנשים יתארגנו על התאריך בהתאם...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• כמה קיץ זה?
    אם זה חופש גדול אז אולי אפשר לעשות בתחילת אוג' ואני בטוחה שאחייך ישמחו לשלוח אחייניך לסבאסבתא לכמה ימים
  • אני לא יודעת מה נהוג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה