-
אני לא ממש יודעת מה להגיד אב אולי זה רק עניין של הרגל...
בכל מקרה קבלי
"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
-
אנחנו גם עשינו מטבח חדש ובעלי כל מה שלא אהב או שלא היה מרוצה הוא אמר להם והם סידרו ושינו
תדברי ותגידי מה שאת לא אוהבת שילמת לא מעט כסף
דשולחת מלאאא
-
כן אבל אני לא יכולה להגיד שאני לא אוהבת כי אני חתמתי על טופס ההזמנה וראיתי מה שנביר -הם לא אשמים שאני פחדנית ולא יודעת להגיד לאחרים שמשליטים עליי את דעותים עליי
נראה לך שאם אני יגיד להם שהצבע של הציור בקלאפה לא יםה...הם יחליפו לי???אבל אני החלטתי עליו....
אוףףףףףףףףףף
האמת שאני עכשיו ממש ממש ממש עצבנית על המעצבת הזו.....נפלנו על בן אדם מגעיל
לפני שביצענו את ההזמנה היא היתה הכי נחמדה בעולם ואחרי ביצוע ההזמנה כול פגישה היא היתה מתה להתפטר מאיתנו...לא השקיעה מחשבה בכלל.....
-
אני לא חושבת שזה עד כדי כך גרוע... אם בכלל...
קודם כל בטח המטבח ריק והדירה ריקה... בלי שום כלים ווילונות
ואיבזורים. ובלי כל זה כל מטבח נראה סתם כזה כמו של קבלן.
ומה זה לא מתלהבים האורחים? מטבח לא חייב להיות וואו אפקט. הוואו זה בכמה הוא
פרקטי. כל השאר אפשר להשיג בסתם עיצוב.
אני לא חושבת שהציורים האלה מכוערים, הם פשוט אולי לא מתחברים לסגנון... זה אפשר לתקן
מסביב...בעיצוב פנים. ואולי פשוט קשה לך להסתגל לשינויים כאלה ואת מפרשת את זה כמכוער.. כי את לא רגילה, ועצם זה שהבית כולו עבר שיפוץ זה כאילו שלקחו לך הכל. כל מה שהכרת והיה קבוע
כבר לא שם לנחם ולהרגיש את הבית שהכרת, זה כבר לא נראה ומרגיש בית אז אתם מרגישים
שלא בא לכם לחזור. בסך הכל הבית זקוק לאיכלוס ואנרגיה של הדיירים(עם הבלגן הנלווה)
והוא יהיה שוב בית שתרצו לבוא אליו.
לגבי החברת מטבחים בטוח אפשר לבוא ולהגיד שאת לא אוהבת איך שהציורים נראים בחדר(הרבה דברים
בשיפוץ אי אפשר לנבא איך הם יראו במציאות ביחד עם התאורה של הבית וכו) ואת רוצה ציור אחר
או בלי ציור. ואם תבחרי לשנות כדאי לעשות לפני שנכנסתם וכאילו"השתמשתם בהם".
וגם את יכולה לצלם, לעלות לכאן, שגם אנחנו נראה!
-
אני ממש רוצה להעלות תמונות אבל לא יודעת איך......
מישהי יכולה לתת לי הסבר קצרצר..הסתכלתי בשימשון ואני ממש מסתבכת עם זה....
-
אני חושבת שזה פשוט עניין של הרגל, ברגע שהכל יהיה מאובזר כמו שצריך את תסתכלי על הכל אחרת
-
My Pictures\IMG_2559.jpg
-
איפה זה? לא רואה.
"קישור להצגה בפורומים"
-
תעלי תמונה נראה
-
לא מצליחה להעלות תמונה........אוףףףףףףףףףףף
-
-
-
סידרתי לך את גודל התמונה
לדעתי ממש יפה המטבח
מה רצית שיהיה שונה בו?
-
וואי איך סחדרת???
תודה רבה
רציתי שהצבעים יצאו יותר חמים..יותר בזים'
וזה יצא מאוד קר...ככה נראה לי.לא???
וגם לעומת הריצוף יש הבדל גדול....
-
מטבח לבן עם כסף זה המטבח
ובלי נדר זה הצבעים שארצה במטבח החדש שלי ב"ה...
כל הבית שלי לבן וכסף.
-
תשברי בדברים חמים עם אקססוריז
-
את אומרת על עצמך שאת חרדית, נכון!? קבלי הכל באהבה!! מה אני אגיד שאני יכולה רק לחלום על שיפוץ ועל בית משלי?? קבלי באהבה מה שעשיתם! המטבח מהמם בעיניי אני היית חולמת על דבר כזה!
אין מה להרגיש רע עם עצמך!!! שאלו יהיו הצרות שלך!! תגידי תודה שאתם בריאים, שיש לך בית משלך! בימים כאלו שלקנות בית צריך לשדוד בנק
פייס: ortal_hori
-
זהו שאני הרבה פחות אוהבת את הגוונים האלה.....הכול עניין של טעם .וזה באמת הצבעים הכי להיטים היום בשוק.
אני יוסיף בעז"ה ואזה אדומה/קערה לפירות/קטמקום....למעלה מעל הקלפה אני יוסיף קצת קישוטים.אני יודעת שזה לא הולך...אבל מפריע לי הלובן הזה.....
מקווה שהתוצאה הסופית תראה אחרת...כי לבינתיים יש לי ממש תחושת החמצה....
-
לא בוכים על חלב שנשפך. את יכולה לחפש באינטרנט עיצובי מטבחים ולבדוק מה מתאים לך ושאת יכולה לתקן
[email protected]
פייס: ortal_hori
-
מתוקנת את ממש מממש מממש צודקת......(מה ז"א "את אומרת על עצמך ששאת חרדית0קבלי הכול בהאהבה")
אני יודעת שזה שטויות ו"צרות של עשירים".....אני מודה כול יום לד' שיש לי בית משלי ויכלתי לעשות שיפוץ(בינתיים השיפוץ הוא של הבנק-ולכן זה כאב לי שאני משקיעה בקירות האלו כ"כ הרבה כסף ואח"כ אני לא מרוצה)
וברור שהבריאות הכי חשובה אני חושבת על זה כול יום.....
וסתם לא יודעת למה קמתי עם מצברוח....
הלוואי שאלו תמיד יהיו הצרות שלנו באמת.
.
-
לדעתי המטבח מאוד יפה ואת תראי שברגע שתתני לו את הטאצ' הסופי, שלך, מבחינת איבזור וכו'
הכל ייראה אחרת לגמרי
-
תודה!
אתן ממש חמודות.
-
דווקא מאוד עדין ויפה
תתחדשו
-
היי,
אני חייבת להגיד לך שהסגנון של המטבח שלי דומה ממש לשלך. אבל ממש. הדוגמא של הזכוכית על הקלפה טיפה שונה אבל אותו הכיוון בדיוק. קווים נקיים ישרים, לבן טיפה מתכתי, סגנון הייטקיסטי מובהק. השיש שאנחנו בחרנו הוא אפור כהה. ואגב, אצלי עדיין אין קרמיקה כחיפוי פשוט כי עוד לא החלטנו מה אנחנו רוצים. המטבח אגב, עומד ומתפקד כבר כמעט שנה... אז אני אשתף אותך שבדיעבד גם אני התחרטתי על הסגנון והבנתי רק אחרי שהוא כבר עמד על תילו כמה זה ממש לא הטעם שלי ואיך הוליכו אותי שולל כל מיני ״יודעי דבר״ ומה לי ולהיי טק, אני בכלל רציתי סגנון פרובאנס?!?! ואז הוספנו שולחן וכיסאות, וסלון וגם המקרר שינה תדמית ופתאום דברים התחילו להתחבר. פה איזה קערה דקורטיבית ושם עוד זריקת צבע ועוד אחת... והמטבח קצת יותר מוצא חן בעיניי.
בהתחלה התנחמתי בעובדה שהמטבח הוא די נקי וחף מכל מיני קשקושים. כי פיצ׳פעקס תמיד ניתן להוסיף, ולגוון, ופתאום בא לך משהו אחר... אבל המטבח והמראה שלו יכול להחזיק עוד שנים קדימה כל מה שצריך לשנות זה את הדברים מסביב. וטיפ ממני, תחליטי על גוון נוסף שאת רוצה שייתן את הטון, ואת יכולה ללכת דווקא על צבע חם- כתום או אדום, אולי אפילו סגול או ירוק תפוח ותשתמשי בו כמוטיב חוזר... ככה את גם שומרת על המראה הנקי וגם ״מחממת״ אותו...
להגיד שבדיעבד לא הייתי בוחרת אחרת, זה יהיה שקר- כן הייתי בוחרת גוונים אחרים או סגנון טיפה רך יותר. אבל אפשר כן להגיע למיצוי של מה שיש ועדיין להנות מהתוצר הסופי מבלי לחוש שהתפשרת. בשורה התחתונה- יש לך מטבח יפה מאוד, חדש ועם הרבה אפשרויות עיצוב וגיוון... תתחדשי ושתפי מתכונים!!!
-
תתעלמי מהסמיילים בסוף, אני מכחישה כל קשר הם הוסיפו את עצמם.
-
אני ממש אהבתי! נקי ואסטתי.
תתחדשו
-
זהו מצב לא נעים להרגיש שאת לא אוהבת את מה שתכננת כל כך הרבה זמן. לעיתים זה רק עניין של הרגל ומתחילים להבין ולאהוב אחרי זמן מה ואם גם אחרי זמן מה זה לא יסתדר תחשבי אילו דברים קטנים וזולים את יכולה לשנות (כמו צבע על קיר או תלית תמונה) שיכולים למזג את הדברים מחדש ושתאהבי את הנתון קצת יותר.