התלבטות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!!

אז אני די חדשה כאן בפורום.. נעזרתי קצת בהריונות הקודמים וזהו..

עכשיו אני בהתלבטות ומוצאת כאן מפלט מאוד נעים חייבת לציין!!!

יש לי שני ילדים:

שירה בת 2 ו9 חודשים ואיתן בן שנה.

אולי זה נשמע מוקדם מידי ואני ממהרת..אבל..

עולות בי מחשבות.. ואני גם מפחדת.. אני נוטלת גלולות והפחד העיקרי זה שאני אתקע.

אסור לי לחשוב על הריון עד שהקטן שלי יהיה בן שנתיים.

אבל המחשבות עולות... ואני ממש לא מבינה מה לעשות עם עצמי..
    אני עובדת במשרד ביטוח כבר 8 חודשים בעלי איש קבע ומי ששומר עליהם עד גיל שנה וחצי שהם נכנסים לגן פרטי זאת אמא שלי

אז היא מהכיוון שלה לא מוכנה לשמוע על עוד נכדים עד לפחות 3 שנים.. אני מתחילה ללמוד אוקטובר הבא לתואר ראשון(אני בת 28 )...

אוף אני משתגעת מאיפה להתחיל לסדר את המחשבות?. מתי נכון לעוד ילד ? זה כבר יהיה 3...

תודה על תשומת הלב..
5 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאף אחת פה לא יכולה ממש לענות לך על זה כי זה משהו שלך עם עצמך ועם בעלך.
    אתם יודעים יותר טוב מכולם מתי זה יהיה טוב ונכון לכם.
    תסתכלי על עוד המון דברים חוץ מזה ש'בא לך' (כמו יכולת נפשית ויכולת כלכלית להתמודד עם ילד נוסף).

אם את מרגישה שאת באמת באמת רוצה, מסוגלת ומוכנה לזה- רק תתחילו לעבוד

• להחליט במקומך בטח שלא נוכל אבל אני יוכל לנסות לייעץ לך...
    את בת 28 עם 2 ילדים קטנים ברוך ה' אין שום סיבה להיות בלחץ בגלל נטילת הגלולות.
    את תכף מתחיל תואר ראשון ואם את חושבת עכשיו על ילד נוסף או בשנה הבאה אז אני יכולה להגיד לך שזה נורא נורא קשה לשלב את זה.
    אני נשואה, בהריון ראשון, עובדת וסטודנטית לתואר ועדיין נורא קשה לי לשלב את כל זה כולל מטלות יומיות בבית ואין לי בכלל ילדים (בינתיים

• מסכימה עם הבנות שענו לך פה למעלה. אני בגילך עדיין לא חשבתי על חתונה
    פייס: ortal_hori

• חחחחחחחחחחח ומה אני יגיד שאני בגיל 26 היתי נשואה +3
    +2 תארים+רישיון רואה חשבון.........????!!!!
    אני בעד לדחוף כמה שיותר בתחילת החיים כי אז יש לנו את הכי הרבה כוח.....
    אבל בהחלט את עוד צעירה......
    אני לא יודעת בכלל מה לענות לך כי אין לי מושג מה את מצכננת להמשך החיים..???אם את רוצה 6-7 ילדים בהחלט צריך להתחיל להזדרז(אהמממ גם לא בטח) ואם זה 3-4 אז אולי לא נורא לחכות קצת.......
    אבל מה שמאוד חשוב לי להגיד לך.....זה שאת/בעלך צריכים להחליט ביחד מה טוב לכם...עכשיו.ולא לערבב דעות של אמא/דודה סבתא וכו' אא"כ אמא שלך שומרת לך בחינם ואת לא יכולה להרשות לעצמך לקחת מטפלת בכסף...
    טוב,השיקול הוא שלכם בלבד....
  • תודה בנות על התגובות..

אתן באמת צודקות..
    בעיקרון בעלי בדעתו זה לחכות קצת.. בכל זאת שניהם קטנים..

כנראה שזה מציק לי כי סידרתי לי את הארונות וקיפלתי והרמתי כמה דברי תינוקות כאלה שגורמים לך לגעגוע..

מה שאני רוצה בהמשך חיי זה באמת להתחיל ולסיים תואר ראשון.. זה חלום בשבילי.

כנראה שאני אחכה קצת... בסופו של דבר אין לי לאן לרוץ.. לפחות עד שהקטן שלי יכנס לגן עירייה בעז"ה..

יש כאן אימהות שלומדות לתואר עם קטנים בבית? איך זה מסתדר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה