זה בסדר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני בשבוע 20,הריון שני וכמעט עד בכלל לא מרגישה תנועות עובר.....?

9 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שכן.
    אני התחלתי להרגיש תנועות ממש חזקות בשבוע 26 בערך... אבל הריון ראשון.

• נשמע לי מוזר .. לכי לבדוק
  • אני ממש לא רוצה להלחיץ אותך
    אבל לדעתי גשי לבדוק לשקט נפשי
    לפי מה שהבנתי בהריון שני מרגישים תנועות יותר מוקדם ( לא יודעת בידיוק באיזה שבוע)

• אל תלחיצו
    זה ממש תלוי במיקום של השיליה שלך ...אם היא קידמית אז התנועות מוגרשות ממש בצורה חלשה ואפילו בקושי בשבועות האלה ...חוץ מזה יש לך עוד 2 בנות בבית שאת מטפלת בהן ובטח גם עבודה ולא ממש יש לך זמן לשבת ולהתרכז בכל תנועה ותנועה -לי זה קורה המון שכל היום אני בקושי שמה לב לתנועות ורק בערב כשאני מתיישבת לנוח אני מתחילה להרגיש אותו ...אם את עדיין לא שקטה תלכי לרופא -אבל עדיין אין צורך להלחץ יש לך תנועות וזה מה שחשוב כמה חזק הוא בועט וכמה חזק את מרגישה את זה זה כבר סיפור אחר - חוץ מזה אם זה משהו שהיה כל הזמן ככה מהתחלה יכול להיות שעוד שבוע שבועיים תרגישי את התנועות הרבה יותר בבירור -אף אם התנועות יותר חלשות פתאום אז כדי לפנות לרופא בהקדם .
  • מסכימה עם מאיה

• ממש לא מוזר אני בהריון הזה שהוא שני הרגשתי תנועות רק בשבוע 21...

• ממש לא מוזר אני בהריון הזה שהוא שני הרגשתי תנועות רק בשבוע 21...

• גם בעיני לא מוזר
    אני חשבתי שארגיש ממשש ממש מוקדם והרגשתי תנועות בטוחות רק ב 19... כשבהריון הראשון הרגשתי ב 17 ... הזוי .... אבל תקין

• כן זה מאוד הגיוני כי הרבה פעמים לא מרגישים וגם אם כן מרגישים מאוד חלש

אני הרגשתי בהריון עכשיו - הריון שני כבר משבוע 14 והרופא שלי לא האמין לי
    הוא אמר לי שרק משבוע 20-24 מתחילים להרגיש גם אם זה לא הריון ראשון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה