היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי יקירות!! היום, 8 ימים אחרי ביוץ ותוצאת פרוגרסטרון 60
האם אומר משהו?
אני כבר כל כך במתח!! לא עומדת בזה!!! ולא רוצה לחשוב על עוד אכזבה החודש שיהיה שבוע טובבבב
8 תגובות
עמוד 1
זה אומר שהיה ביוץ, אי אפשר להסיק מזה אם יש הריון או לא, כי הפרוגסטרון יורד לקראת המחזור. בהצלחה!
רותי
תודה מאמי...מקווה שלא ירד......
אצלי הוא היה 14.9 שבוע לפני המחזור. מקווה לא להשלות אותך אבל 80 נשמע מעולה!~!!! שיהיה מלא בהצלחה!
נראה לי שיצא גבוה כי היה ביוץ משני זקיקים
בכל מקרה, עשיתי בדיקה היום ויצא שלילי :(
מיטלו'ש איזו בדיקה עשית?
שתן או דם ?
נראה לי שהשתן לא אמינות אתמול יצא לי פס מאוד מאוד בהיר אבל רק אחרי 10 דקות אז מבחינתי כרגע זה שלילי אני לא רוצה לצפות סתם......
וחוץ מזה לפי מה שאת כותבת זה מאוד מוקדם! אז תחכי עוד קצת ואז תבדקי
אני מקווה שזה מוקדם אבל בכל מקרה רציתי לעשות כדי שהנחיתה תהיה יותר רכה מבחינת האכזבה... אני מחזיקה אצבעות שלא תקבלי מחזור ושהפס יהיה כהה ללא ספק!!! שיעבור כבר הזמןןןןןןן