היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לעשות לתלתול כמה שיותר מוקדם אח"כ מרגישים יותר. אבל יש לנו חיסון חודשיים ברביעי ולא רוצה להוסיף לה מה אתן אומרות? לחכות קצת אחרי החיסון?
19 תגובות
עמוד 1
לא עשיתי
אני אישית מתכוונת לחכות לגיל שנה
לחכות אחרי .... אל תדאגי היא לא תרגיש בעוד שבוע יותר ממה שתרגיש עכשיו ... אני עשיתי בחצי שנה ( את זוכרת)
לדעתי מאמי תחכי אחרי חיסון. אני עשיתי בגיל חצי שנה
אני לא חושבת שצריך לעשות עגילים לילדה קטנה כל כך. אני עשיתי בגיל 12 אחרי שאני עצמי ביקשתי מאמא ותאמיני לי גם בגיל הזה זה לא כואב.
אני לא עשיתי לעופרי אני לא אוהבת לתינוקות, לדעתי זה לא ככ יפה
אודליה איזו חוויה מגניב שאת זוכרת
לי עשו בגיל 3 חודש לאחותי בגיל חודש בעיניי זה מהמם
אני עשיתי לבת שלי בגיל שנה וזה לא נראה לי יותר כואב מגיל חצי שנה או חודש
זה מהמם!!!
אני עשיתי לה בגיל 10 חודשים וזה מקסים
היי :)
כדאי לך לדעתי לחכות לקיץ. עם הסרבול של בגדי החורף כשמפשיטים או מלבישים את השכבות- העגיל יכול ליפול או לפצוע. ובגיל הזה החור נסתם מהר מאוד. בקיץ- עם גופיה קלילה הכי נוח לעגילים.
גם אני מחכה לקיץ כדי לעשות
עשיתי לילדה שלי בגיל 3 חודשים !!!!! פשוט מהמם!!! לא רואה שום קשר בין חיסון ועגילים. ילדה בכתה כמה רגעים בזמן שעשו לה אותן ובזה נגמר הסיפור.
עשיתי לבריאל בגיל מאוחר יחסית - שנה ו-4, כי פשוט לא היה לי את האומץ לפני ומשכתי את הזמן...לפני שעשו לה מרחתי לה משחת אלחוש "אמלה" ו20 דק' אחרי היא כבר לא הרגישה שום כאב, בכתה דקה כי מישהי זרה התעסקה לה באוזניים
אני עשיתי בחודשיים וחצי הלכתי עם אחותי שהיא ילדה שבוע אחרי ועשינו יחד. כמעט ולא בכו, רק טיפונת... מיד אח"כ נתתי לה ציצקעס (הייתי מניקה אז) וזה נגמר בשניות... וקבלנו המון מחמאות... אפילו עד היום
מאניעשיתי לה בגיל שלושה חודשיים וזה היה מהמםםםםם
אני עשיתי בגיל שלוש לבת הגדולה שלי.
9 חודשים
אני.לא בעד לעשות העגילים לתינוקות מכמה סיבות .. זה כואב והם גם יכולים להתעסק עם זה באוזן לפתוח את העגיל ולהכניס לפה ..
לכל בנותיי עשיתי בגיל שנה הבחורה במקום מרחה להן משחת אלחוש אמלה, אחרי עשרים דקות עשיתי להן, לא בכו בכלל ולדעתי זה ממש יפה
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים