אז מתי?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עובר "משבר גיל ה 4 חודשים"??!?!?!?!?!?!?!?!??!
    נראה לי נתקענו קצת חזק..........
    אלעזר הלל פשוט לא יכול להיות שנייה לבדף הוא כל הזמן חייב שישחקו איתו ירימו אותו יעיפו אותו באוויר כמו מטוס.... חחח
3 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת כאילו רק אתמול ילדת...

• הוא ילד-בכור ברוך-השם,
    הוא זקוק לכם כאל סוכני מגע,חיברות,שפה וכו'..וזה אינטנסיבי- את צודקת.
    מצד-שני,עם כל הכבוד לצעצועים,ילדים אוהבים ילדים,מבוגרים הרבה יותר מצעצועים, התינוק שלך נולד חכם, כפי שתינוק אמור להיוולד ברוך-השם והוא מבין שרק אנשים יועילו לו לשם התפתחותו.

אולי אפשרי לצאת לטיול לגינה הקרובה בבקרים ולפגוש שם אימהות ותינוקות+לפרוש שמיכת-פעילות?
    אני אפילו שמה גם על הדשא,כי זה טוב למע'-החיסונית (לפתח נוגדנים כנגד אלרגיות חלילה) ולחשיפה למירקמים שונים.

אולי להכיר אימהות בחוגים? וכך להתחיל לארח/להתארח?

עם ילד-שני וכו' הכל הרבה יותר קל,אני מודה ברוך-השם,יש את האח-הגדול וכך הקטן יכול להנות גם לבד על המיזרן-פעילות ברוגע בשעות-הבוקר למשל,עד שהגדול מגיע.

וגם אני לא-חייבת לספק כל-הזמן אינטרקציה,כי אני רגועה שיש את נעמה.

אצלי 2 הכלבות מאוד עוזרות כעת,הן ביחד עם שירה על מיזרן-הפעילות בבקרים..וגם עם נעמה מאוד עזרו וגם עוזרות כעת!
    shira

• "משבר גיל 4 חודשים",תהני ממנו בגיל 4 חודשים, גיל מקסים, שחקי איתו, תעיפי אותו כ"מטוס" באויר, כי זה משבר של גיל מעולה, חכי שתגיע משבר גיל שנתיים ואחרי זה למשברל גיל 5, לתשובות שלהם בגיל 5, אז תרצי לחזור ל"משבר של 4 חודשם". תהני עכשיו כי הם גודלים מאוד מהר!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה