איזה ערב! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שקרה לפני שעה: יהונתן במיטה אני בסלון מדברת עם בעלי בטלפון פתאווווום בום וצרחה! אני רצה לחדר רואה את הילד על השטיח
11 תגובות
עמוד 1
  • מה???? איך הוא עשה אתזה!?
    אתם הורדתם את המזרון של המיטה עד למטה נכון?
    איך הוא הצליח לקפוץ איזה פחד!!!
    יש לו שם כרית? אולי הוא עלה על הכרית והיה גבוה יותר ואז קפץ? יו איזה פחד!
  • אם יש מגן ראש במיטה להוציא אותו -אם יש כרית או צעצועים שיכולים להגביה אותו גם להוציא -להניח מזרן רך ליד המיטה שלו וכן לקנות כבר מיטת מעבר גם ככה תצטרכי מיטת תינוק והוא ירגיש כבר ילד גדול -קצת טיילת בהתחלה אבל עם קצת משמעת גם זה יגמר
  • המיטה בשלב הכי למטה ממתי שהוא כבר למד לעמוד ( 8 חודשים) ואין לו שום כרית הוא פשוט שובב קטן ולמד לטפס
  • וואו. איזה נינגה! חח ממש קראטה קיד
    אני גם חושבת שהגיע הזמן למיטת מעבר.
    הכי הרבה תעשי הזמנה ואם תיהי בביהח בעלך יקבל ויסדר את המיטה את לא אמורה לדאוג לזה.
  • כן הוא ממש שובב!
  • להעביר אותו למיטת מעבר! כבר מחר! נתנאל ישן במיטת מעבר מגיל שנה ו8 חודשים. הוא ממש התלהב ממיטה של גדולים!!!
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • בס"ד

שירה מאמי ואאי החזרת אותי אחורה , הבן שלי עשה את זה באותו גיל של הבן שלך רק שזה היה מהלול פתאום החליט להרים את עצמו וגם אני וגם בעלי היינו מרחק צעד ממנו
    רק ששלי התחיל להקיא אחרי 2 דק' ורצה לישון (אחרי שינה של שעתייםׂ ) לכן טסנו לבית חולים ואכן זעזוע מוח ברוך ה' שלא קרה יותר מזה היינו בהשגחה 24 שע' ואח"כ
    כל הזמן ישן לידי על הריצפה במזרון זה גיל מפחיד אני חושבת שאם בעלי לא היה מכריח אותי להעביר אותו למיטה שלו בגיל שנה ותשע לא הייתי עושה זאת עד היום אח"כ היו לי חרדות הרבה זמן בגלל זה אבל תודה לאל לאט לאט זה השתחרר לי והיום הוא כבר ישן בחדר שלו במיטה שלו ויוצע לעלות ולרדת מיטה רגילה עם מיטה נפתחת ויש לו מגן מיטה בלילה אני פותחת את המיטה הנוספת עד שהיא נתקעת בארון
    שיהיו בריאים ממש נינגות תעקבי אחריו אם הוא לא מקיא או אפאטי ורוצה לישון הכל בסדר אני הייתי לוקחת לרופאה בכל זאת ודחוף מיטת מעבר כי הוא עשה זאת פעם אחת הוא יעשה זאת שוב לפחות ינסה אין להם עדייםן אין העניין של הפחד מגובה
    שיהיה לך בריא בשורות טובות

• וואו איזה פחד!!!!!!!
    זה דבר שאני נורא מפחדת ממנו
    מקווה שיוהונתן המתוק בסדר

לדעתי שירה, מיותר נורא לקנות מיטת מעבר...
    עדיף מיטה מעף שנפתחת עם מגירות הכי שימושי וטוב לכמה שנים טובות אפילו עד הבגרות.

הפתרון הכי טוב בינתיים הוא כמו שאמרת......... לשים מזרן למטה ליד המיטה וככה תהיי יותר שקטה

אחרי הלידה בע"ה תקני לו מיטה טובה.. כי לא כדאי לקנות בלחץ

• מיטת מעבר! וכמה שיוצר מהר!!!!
    אם את אומרת שאין כלום שהוא יכל לעלות עליו, אז רק מיטת מעבר!!

• תודה בנות אנחנו בהחלט נרוץ לקנות לו מיטה, תכננו לעשות את זה שיהיה בן שנתיים אבל אין ברירה להקדים. ליילו איזה סיפור מלחיץ
  • מותק, מיטת מעבר וכמה שיותר מהר. ברגע שפעם אחת הוא למד לטפס וליפול זה יקרה שוב. אני כן ממליצה על מיטת מעבר, וממש לא צריך לקנות אחת יקרה, אנחנו קנינו ב- 400 ש"ח. היתרון שלה שהיא נמוכה מאוד ויש לה מעקה ככה שהילד יכול לרדת/לעלות לבד אבל כמעט בלתי אפשרי שיפול וגם אם כן... זה כל כך נמוך שלא קורה כלום.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה