אני מתביישת אפילו להוציא את זה
מפחדת שיחשבו שאני משוגעת....
לא יודעת מאיפה להתחיל ולא בטוחה מה אני בכלל רוצה...
אבל אני כנראה חייבת להוציא....
עברתי 2 תאונות דרכים אחת לפני כשנתיים וקצת רגע לפני שנקלטתי להריון והשנייה בחודש 9 לפני שנה וכמעט 5 ח'
זוכרת את התאונות כאילו זה קרה לפני רגע...
הגב של סובל מכאבים איומים שאין מילים לתאר כמה כואב
כולי התעקמתי מהכאבים שמהם אני מנסה לברוח ההליכה כבר לא ישרה...
טופלתי בפיזוטרפיה בשיאצו ואין הטבה ובחודשים האחרונים יש החמרה עם טיפולים נוספים שניסתי כמו כירופרטיקה דיקור ושיאצו שוב..
הרגשתי ששפיות דעתי מתעררת....
הבדיקות מראות יש משהו דלקתי קל אך לא משהו שיסביר את רמת הכאבים הנוראים האלה....
הימים חולפים והמחשבות האיומות שאולי מפספסים משהו נוראי כמו את המחלה מנקרות במוחי ללא הרף ויחד איתם המוות.... כן שלא נדע אבל זה הפך להיות נוראי...
השינה הגרועה בלילות, החוסר ריכוז הענקי ומה לא....
לפני כמה שבועות כבר לא יכולתי יותר ופניתי לפסיכולגית באופן פרטי אין לי כסף לזה אבל הייתי חייבת מישהי שתגיד לי מה לעזאזל קורה כאן
מבחורה של שליטה וכוח לבחורה שהסמרטוט ריצפה יותר חזק ממנה...
ואז היא אמרה שני מילים
פוסט טראומה
2 מילים שאומרות עולם ומלואו
ואז הצליח להתפנות לי תור לאחד הפרופ' הנחשבים בתחום האורטופדיה ההוא למעלה כנראה שם לב שאני עומדת להשתגע והתפנה תור ואז גם הוא אמר הרבה מתהליך הריפוי והצלחתו תהיי רק אם תטפלי בבעיה הנפשית פוסט טראומה....
הייתי המומה מעצמי איך הגעתי למצב כזה
ועכשיו מה הלאה
צריך למצוא פסיכולוג/ית דרך הקופה ומישהו טוב
ולעשות טיפול ביופידבק
ואוסטאופתיה
ועוד ועוד .....
והרבה עינייני בירוקרטיה שפשוט אין כוח להתמודדות עם כלום...
ובינהם משפחה (לא בעלי) אימא אבא שלא הכי מקבלים את זה שאני כנראה סובלת מזה (אמרתי להם את זה בחטף ופרצוף אחד גרם לי להבין שעדיף לסתום כרגע)....
קשה לי כן זהו הוצאתי את זה שבורה לרסיסים ולא יודעת איך אוספים את הכל בחזרה...
לא יודעת , מעולם לא שפכתי בצורה כזו רציתי להיות חסויה אבל לא הרגיש לי נכון...
מה שכן חייבת לציין שהבת שלי היא האור של חיי והכוח ולה אני נותנת את הטיפול הכי מסור בעולם גם אם הכי קשה לי בעולם... מה שגורם לי לחשוב שאני לא נותנת לה מספיק למרות שלפי טבלאות משרד הבריאות היא עברה את כל המבחנים טפו טפו עד כה אבל עדיין לא פשוט בכלל....
תודה למי שקראה עד פה
סליחה שלא הגבתי לאף אחת
ערב לא קל...
סליחה מהענקית והגמדית שלי שלא הייתי במיטבי ביומיים האחרונים
בשורות טובות