דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. כשאחזירו לי עוברים ביום ה-11 לפני הבטא קיבלתי מחזור וכמובן שהבטא הייתה שלילית... הפסקתי טיפולים כי שלחו אותי לעשות הסטרוסקופיה אבחנתית והתור לעוד חודש כך שאני בנתיים בהפסקה ... אבל 14 יום אחרי המחזור דיממתי שוב דימום חלש שבנתיים נימשך.. השאלה היא האם בגלל ההפסקה בטיפולים יכול להיות שיש שיבוש במערכת ? קיבלתי מחזור ב- 3.2 וחזר ב-16.2. למשהיא זה קרה ? יש לזה הסבר?המחזור שלי סדיר.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי כן לי קרה אחרי כול טיפול שנכשל באותו החודש כשהפסקתי לכחת תמיכה כי היה שלילי קיבלתי מחזור פעמיים אפשר להגיד או שקרה לי גם שדיממתי שבועיים (לא דימום חזק כמובן אלה הפרשות)..זה רגיל אין לך מה לדעוג פשוט הגוף כרגע השתבש לך בגלל ההורמונים והוא חוזר לעצמו לאט לאט בגלל זה גם אומרים לעשות הפסקה של חודשיים מטיפול לטיפול..בהצלחה בפעם ההבאה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה