היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקטן שלי בעיקר יש לפעמים מן תופעה כזו של באמצע היום חום בגן... המטפלת מתקשרת, אני באה לקחת והיא כבר בהנחייתי ובהסכמתי נותנת לו אקמול.
מהרגע שנותנת לו אקמול והחום יורד הוא חיוני, עם מצברוח, אוכל כרגיל, צוחק... החום לא חוזר, כולל למחרת בבוקר כשצריך שוב ללכת לגן...
האם תשלחי אותו בבוקר לגן?
(מניסיון עבר לרוב זה "פיק" של חום וזהו... לא ממשיך ולא חוזר על עצמו...)
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
10 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון לא הייתי מבקשת מהגננת לתת לו אקמול, אלא הייתי באה לקחת אותו ומוודאה שיש לו חום.
לפעמים אחרי שהם ישנים (במיוחד אם יש מזגן והם מכוסים) הם טיפה יותר חמים.
לצערי (וגם אני נתקלתי בזה) יש גננות שמעדיפות שיהיו כמה שפחות ילדים וככה הן מטפלות בעניין.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
צודקת... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני חייבת לספר לך שהבת שלי תמיד חמה!!!! יש סוג כזה של אנשים וגם אני שהידיים והאוזנים תמיד חמים, ופי כמה וכמה שהם משתוללים או אחרי שינה אז הפנים ממש וורודות
א..מבחינת משרד הבריאות אסור לתת לילד תרופה כל שהיא בגן....גם לא באישור ההורים.. ב.אני כן שולחת לגן אם בבוקר הילד קם בלי חום ומרגיש טוב
]
אני לא הייתי משאירה בבית אם זה תופעה שהיתה חוזרת על עצמה, פיקים של חום כאלו... אבל כמו שהבנות אמרו, יכול להיות שהוא קם משינה או משהו כזה?
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים