-
לבל שהחלפת הייתי נותנת לך את שלי ב500 ש״ח והיא חדשה!!!
בקושי השתמשתי בה..
תתחדשי ותהני.. אני מקווה שאת גרה בבית קרקע למה היא כבדה מאוד עם ילד בפנים!
-
אני קומה שניהה
-
יש לי בדיוק את אותה עגלה (גם אותו הצבע), אנחנו כרגע עם האמבטיה, עדיין לא עברנו לטיולון. האמבטיה נוחה ומרווחת, וכיף שניתן להוריד ולכבס את כל החלקים אבל מה שמעצבן אותי זה שאי אפשר לקפל את העגלה בקיפול אחד אלא צריך לפרק את האמבטיה ) אני מאוד מקווה שבטיולון זה כן אפשרי), ועוד דבר, אין אצלנו בבניין מעלית ומרוב שהיא כבדה אני תמיד משאירה אותה באוטו, אז תקחי את זה בחשבון, הסל אחסון גם לא כזה נוח וגדול....תבדקי טוב טוב לפני שאת קונה שזה מתאים לך, בהצלחה!
-
הברווי מצויינת יש לי אותה האמבטיה גדולה הבת שלי עד גיל 9 חודשים הייתה בה הטיולון נוח מאוד.
החיסרון בשבילי בגלל שאני סובלת מגב שהיא קצת כבדה לי שאני מרימה לאוטו אבל בסך הכל לא מצטערת לשנייה. את תהני איתה. ואני לקחתי צבע כחול גם לבת ועכשיו יש לי בן אז זה התאים
-
בסדר המזל שהסלקל מתחבר לעגלה אז אם אני יצא לבד אני יוריד את ההתקן ואת הסלקל זה יהיה קל..
-
לא התנסתי בה אישית אבל ראיתי את העגלה אצל נשים אחרות והיא נראית אחלה, נוחה, יפה, מאסיבית
לגבי המשקל בינינו רוב העגלות הרב תכליתיות, אלה שמגיעות גם עם עריסה, גם עם טיולון וכו' הן די כבדות ומסורבלות למי שגר בקומות הגבוהות בלי מעלית
אבלאני מאמינה שאת תמצאי את הפתרון שלך איך להסתדר איתה, תמיד אפשר להניח את הקטן במנשא ולרדת איתו למטה בצורה כזו
-
למה חמתך לא תפרה את החור בכיס??? אם לה מפריע אז שהיא תקנה אחר!
להחליף כי היה שחור זה לא לעשות בשביל הקטנצ'יק הכל, זה לעשות לחמה הכל.
קטנצ'יקים לא אכפת להם מקטע צרכני-כלכלי בכלל! שלא תפלי בפח הזה אחכ במשך השנים....
-
מיצי צודקת, הצבע נטרלי ומתאים גם לבנים- לקחתי את זה בחשבון כשקניתי, צבע מהמם!
-
מעיין לי יש את העגלה ..
היא מאוד נוחה .. להסתובב איתה זה מרגיש כמו גיפ חח היא לא מתנדנדת והגלגלים באיכות טובה..
בקשר לצבע .. גם לי יש את הסגול ובחרתי אותו דווקר כי הוא מתאים גם לבנים. ..
הפירוק מעצבן .. אבל ככה זה בכל עגלת אמבטיה ..
וכשתעברו לטיולון גם תצטרכו להוצעא קודם הטיולון
ואז לקפל..
אהא והעגלה גבוהה וזה מאוד כיף שלא צריך להתכוףף לתינוק ..
-
יש לי את העגלה כבר 4 שנים 2 ילדים נהנו ממנה ובע״ה אני מתכננת גם עכשיו לשלישי, האמבטיה שלה נהדרת, גדולה גבוהה ומרווחת, הטיולון פחות נוח אבל ממילא עוברים לטיולון קליל בערך בגיל שנה, האמבטיה באמת מתאימה עד גיל 7-8 חודשים ואגב זו גם המלצה של אורטופדים. אני בטוחה שתהני ממנה.
-
מיצי אמרה נכון, כרגיל
פייס: ortal_hori