מי שפיר בגלל הגיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדילמה נוראהההה צריכה לעבור בדיקה מי שפיר בגלל הגיל אבל פוחדת מאודד מאודד
    הצילווווו
    מי שעברה ויכולה להרגיע אותייי שזה לא נורא בבקשה עזרההההה
5 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי בכל ההריונות, כולל הנוכחי (שלישי...) בלי קשר לגיל. מאוד ממליצה על הבדיקה, היא לא כואבת כל כך ולדעתי זו הבדיקה היחידה שודאית בין כל בדיקות ההיריון. תעשי אותה אצל מישהו עם ניסיון שאת סומכת עליו, קחי לך יומיים שלושה לנוח אחרי כן, מנוחה אמיתית בלי לקום מהמיטה, והכל יהיה בסדר.
    בהצלחה.
  • רק את תחליטי.

אני לא הייתי עושה אם הכל תקין. אבל זו דעתי שלי
    פייס: ortal_hori

• אני בדיוק במצבך, בשני הריונות קודמים עשיתי בגלל לחץ ופחד, הפעם החלטתי לא לעשות אם כל הבדיקות תקינות, להגיד לך שאני רגועה? לא ממש אבל מצד שני החרדה שפיתחתי מהבדיקה מתגברת עלי! ולשאלתך, הבדיקה לא כואבת רק קצת לא נעימה החרדה שלי היא מהסיכונים שמתלווים אליה, ולבסוף כמובן שההחלטה היא שלך. שיהיה בהצלחה
  • באמת תודה לכל הבנות מכל הלב...
    הבעיה שהפחד עדיין לא מרפה מימני אני לא יכולה לחשוב עליה ולהשאר רגועה
    אחרי הסברים של הרופא מה יכול להיות וזה ממש מלחיץ הגעתי לנקודה ואני חושבת שגם אם אני יעשה את הבדיקה ולטוב ולרע אז אני לא מתכוונת לעשות הפלה !!
    מה ה׳ יתן לי אני אטפל באהבה !!!!
    אז אני לא עושה שום בדיקה !!!!
    תודה לכולן
  • אני באופן אישי עושה מה שהרופא אומר ולכן עשיתי וברוך השם יצאה תינוקת יפיפיה ובריאה. לא יכולה להגיד לך מה לעשות כמובן אבל מסכימה שזאת אחת הדילמות הרציניות של ההריון. יש איזה אתר שנקרא חכמת ההמונים (קצת כמו הפורום הזה) שהציגו בו את הדילמה הזאת. תראי מה כתבו שם.
    ושיהיה היריון בריא ורק בשורות טובות!חכמת ההמונים

הללוש ודינוש היפים שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה