היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
אם זה מעודד אותך זה בדיוק מה שעבר עלי אחרי הלידה של זוהר
אה, ואת הכי חשוב שכחתי לכתוב לך:
גם זה יעבור!!!
[
לא הספקתי לקרוא ....
אבל שולחת לך מלאאאאאאאאאאאאאאא חיבוקים ונשיקות חמות ואוהבות
שולחת לך מלא
תודה בכל זאת על התגובות , למרות שמחקתי ... אני יודעת שאני עמוק בתוך התקופה הזאת והכל נראה שחור ,וכשרואים רק שחור , קשה להרגע ולחשוב בהגיון.
ענת - הנייד שלי נדפק,ואין לי את הטלפון שלך ..לא שאני מתכוונת ליפול עלייך עם זה , אבל שיהיה ..שלחי לי סמס ממי
פנינוש - לא קראתי. את גרה בר"ג, נכון? פועל אצלכם פרוייקט מעולה של מתנדבות שעוזרות מאוד לעבור את התקופה הזו. זה נקרא לדעתי אם לצידך. נסי לגגל "פז רענן" תגיעי לדף שלה ומשם יש כבר דרכי התקשרות. ממליצה בחום רב ויודעת שלא פעם ולא פעמיים הן הועילו מאוד. בכל מקרה - אם מרגיש לך שאת בדיכאון זה בדיוק הזמן לפנות לרופא המדפחה או לאחות טיפת חלב על מנת שיוכלו לעזור לך....
מאמי
לא הספקתי לקרוא אבל שולחת ים חיבוקים....
גם אני לא הספקתי לקרא..... לפי מה שאני מבינה המצב לא משתפר.... מותק אל תזניחי את המצב ! לכי לרופאת המשפחה היא יכולה לעזור
גם אני לא הספקתי לקרוא
פנינוש! גם אני לא הספקתי לקרוא, אבל עברתי בדיוק את מה שאת עוברת עכשיו. אם תרצי לדבר- אני כאן! חיבוק ענק!