היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני הולכת להתחיל טיפולי IVF אחרי תקופה ארוכה של הבשלות ביוץ והריונות לא מוצלחים אשמח לשמוע מבנות שמטופלות בסורוקה על היחידת IVF שם אני מאוד מתלבטת האם לעשות את הטיפול פרטי או דרך סורוקה תודה רבה
7 תגובות
עמוד 1
היי מותק, אני לא מכירה את היחידה בסורוקה, אבל ברוכה הבאה לפורום ושיהיה המון בהצלחה!!!!
היי מותק
דבר ראשון המון בהצלחה
אני כעת לפני טיפול ראשוני שם הצוות מדהים פרופסור לולנפלד שהוא המנהל מחלקה מלווה אותי בטיפול והוא פשוט מקסים ומקצועי ברמות!!!!!!
אני ממליצה על היחידה ממש ... וגם אני קיבלתי המון המלצות על היחידה ועל הרופאים שם....
תודה רבה שיהיה לך המון בהצלחה !!!! קיבלת הסבר על התהליך ? איפה עושים מעקב זקיקים ? כמה פעמים את אמורה להגיע למחלקה במהלך מחזור טיפולים ? תודה רבה
מאמי זה קצת יותר מורכב.. אין פה דימיון להזרעות זה שונה לגמרי
אני הייתי אצל 2 פגישות עם הפרופסור וקיבלתי הסבר על כול התהליך ולפני יומיים הייתי שם שוב כי צריך להיפגש לפני הטיפול עם עובדת סוציאלית ומסבירה הכול על הטיפול ....
אני לא יודעת להגיד לך כמה פעמים תגיעי למעקב זקיקים וכאלו אני רק יודעת שבמהלך הטיפול את תבקרי במחלקה הרבה
אני כרגע שבועיים אחרי הפלה ואחרי רצף של 2 הריונות של רביעיות שנפלו אחרי דילול (אחרי טיפול של הבשלת ביוץ) החלטתי (עם הרופא שלי ) שאני לא עושה יותר טיפולים שאין בהם שליטה מליאה על מספר העוברים אני כרגע מתלבטת האם ללכת לסורוקה או לעשות פרטי אני אתחיל את הבדיקות עוד משהו כמו חודש איזה בדיקות עשית ?
אוי מותק אני ממש מצטערת לשמוע מה עברת....
היי אני מטופלת בסורוקה ביחידת ivf כבר מפלני 4 שנים יש לי ילדה מהממת בעזרתם אוטוטו בת 3 וחצי (היא בתמונה למטה) וכרגע אחרי 4 טיפולים שניכשלו בטיפול ה 5 שלי אני קיבלתי בטא חיובית.. בגדול הם בסדר גמור שם מה שכן הם תמיד שם בלחץ נוראי (טוב אפשר להבין יש להם הרבה מאוד מטופלות) ככה שתצתרכי לכחת את המושכות בידיים שלך ועם צריך להיתקשר אליהם לבד ולברר הכול ולא לחכות שהם יתקשרו..אין קשר ישיר עם רופא שמטפל לך בתיק (כלומר זה שקובע לך את הפרוטוקול) את מגיעה לבדיקות דם ותמיד יש רופא אחר שעושה לך את הבדיקת דם..תראי הצוות שם אחלה יש כאלה שהם חייכנים ויש כאלה שלא נידמה לי כמו בכול מקום..אבל מי שהכי טוטחית שם זאת האחות לילי היא באמת אלופה אין אין אני מודה לה עד אין סוף על הטיפול האחרון והבאתי לה גם שוקולדים היום כהכרת תודה..פרטי כמובן יותר נוח את תוכלי להיתקשר או לסמס לרופא מתי שתרצי אפילו בלילה.. ההחלטה בידייך..בהצלחה בכול דרך שתבחרי.