סקר- בנות שילדו אחרי שבוע 40 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלום
    אני שבוע 40+2
    רציתי לדעת מי ילדה אחרי שבוע 40 ?
    איך התחילה הלידה שלה ?
    ירידית מיים ?
    צירים מתוזמנים מתגברים?
    מי ילדה רגיל ו?
    מי ילדה קיסרי ולמה ?
    רוצה כבר ללדת תחזיקו לי אצבעות שזה יקרה כבר הלילה
21 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי בשבוע 41+3 יום לפני היה לי צירים בקטנה ואז היה לי דימום. ילדתי טבעי...

• ילדתי בשבוע 40+6 הייתה לי ירידת מים ומשם הלידה נתקעה על פתיחה של 4 ס"מ 17 שעות! בסוף עברתי קיסרי
  • שירה יקירתי
    מאחלת לך ללדת הפעם לידה רגילה וטבעית
    גם אני ילדתי פעם קודמת בקיסרי ולכן רוצה כבר ללדת ובלידה רגילה

• שירה יקירתי
    מאחלת לך ללדת הפעם לידה רגילה וטבעית
    גם אני ילדתי פעם קודמת בקיסרי ולכן רוצה כבר ללדת ובלידה רגילה

• טלי לא אמרו לך משהו לגבי זה שאם את עוברת את שבוע 40 להגיע לבית החולים ולהיכנס לניתוח? וגם אני מחזיקה לך אצבעות שתלדי במהרה ובטבעיות ילד בריא
  • לי היה בבטן מתנחלצ'יק קטן שלא רצה לצאת ילדית ב41+4 בזירוז כי גם ככה בתהש לא מושכים מעבר ל42 וכבר ניהיה מיעוט מי שפיר אז החליטו לזרז. הזירוז השפיע כעבור 12 שעות הגיעו צירים ותוך 5 שע מרגע כניסה לחדר לילה ילדתי נסיך!!

• לא
    היום הייתי במעקב ואמרו לי לעשות מעקב הריון עודף כל יומיים כלומר אולטרסאונד מוניטור ואם הכל תקין אז ניתן לסחוב עד שבוע 42 בתקווה באמת בע"ה שתתפתח לידה רגילה עם צירים
    כמובן שאם עד אז לא מתפתח אז ניתוח
    ואכן לא ניתן לתת זירוז למי שעשתה קסרי
    אך אני רוצה להמליץ לך בחור - שלא תצטרכי כן שתלדי לידה רגילה מתוך צירים רגילים אם תגיעי לשלב שיתחילו לדבר איתך על קיסרי תלכי לעשות זירוז רפלקסולוגי זה בדוק במאת האחוזים וזה מותר למי שעשתה קיסרי
    מאחלת לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן\
    הצלחה
  • טלי תודה מאמי, באיזה בית חולים אמרו לך ככה?

• 40+4 ימים.
    אצלנו בכלל היה קטע.
    מתתי כבר ללדת חשהתי שאני מתחרפנת כבר.
    אמרתי לבעלי לשאול את הרב שלנו אם אפשר כבר להביא את ההזמנה של הדברים הביתה.
    והרב אמר שזו מצווה ויש פסוק "מי הקדימני ואשלם" זתומרת שאנחנו מקדימים את השם במשהו ואז הוא חייב לגרום לו לקרות. אז הוא אמר שאביא את הדבאים הביתה ואז אלד .
    בדיוק באותו יום הייתי בבדיקה במעקב ואז הלכנו להביא את הדברים מהחנות. הבאנו. הגענו. אכלנו ופתאום ירדו לי המים ווילדתי אחרי חמש שעות בערך.
  • ילדתי את שלושת ילדי אחרי שבוע 40, בני הגדול נולד ב40+6, עשו לי זירוז בטענה שהוא לא מתפתח, נולד במשקל 2560, בני השני נולד ללא זירוז אבל בשבוע 40+6 והתינוקת שברה את השיא, עברה את הבנים ונולדה בשבוע 42+2 כמובן עם זירוז.
    בהצלחה
  • שירה = שערי צדק בירושלים
    מאיה
    נונילה
    שני
    S/T/
    איזה סחבתתתתתתתתתתתתתתת

רוצה ללדת עוד הלילה
  • ילדתי ב42+1
    לא היתה התקדמות ללידה. ממש מעט צירים עם פתיחה של 4 שלא זז גם אחרי פיטוצין, בסוף הוחלט לנתח בגלל האטות בדופק העובר..
    לאחר הניתוח התברר שאיילה לא היתה בתנוחה נכונה של דחיפה ולכן לא היה לחץ על האיזור שממנו היא היתה אמורה לצאת

• בלידה בראשונה 40+5 עשו זירוז כי היה מיעוט מי שפיר ובסופו של דבר הכניסו אותי לקיסרי כי היה האטה בדופק של העובר
    בלידה השנייה 40+2 צירים שהובילו ברוך השם ללידה טבעית
    והשלישית 41+2 ירידת מים
    שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות ב״ה

• ממש אין לי מושג ילדתי בשבוע38+2
    לידה קלה וקישטאאאאאאאאא
  • שלושת הבנות שלי נולדו כולן אחרי התאריך. לידה התחילה ספונטני, צירים מתגברים עד שאי אפשר להתגבר על הכאבים
    פייס: ortal_hori

• ילדתי בשבוע 41 +0
    לידה שהתחילה יום לפני בצירים כל 5 דקות ונמשכה 37 שעות!!!!
    אבל הכל הכל היה שווה

מקווה שהפעם יהיה לי הרבה יותר קל
  • ילדתי בשבוע 41+1
    הלידה התחילה בזירוז דרך הפה עקב מיעוט מי שפיר
    ילדתי רגיל ב"ה
  • ב"ה

את איתמר ילדתי ב41+4 , הייתי במעקב כל יומיים ובמעקב האחרון אמרו שאם לא אלד עד 41+5 אגיע לזירוז, אז איתמרוש החליט להופיע יום לפני, התחילו צירים בקטנה ופתיחה של 2.5, הכניסו אותי לחדר לידה וקיבלתי זירוז למרות הכל ואחרי 10 שעות הוא יצא.- לידת וואקום...

את חגי ילדתי ב40+5 - ביום שישי בערב התחילו הצירים ובשבת בצהריים התחילו כבר לכאוב בטירוף כל 2 דקות למשך שעתיים בערך ואז יצא הפקק הרירי, מיד נסענו לבי"ח הייתי כבר עם 5 ס"מ פתיחה- חגי יצא תוך שעתיים מהרגע שהגענו לבי"ח- לידה רגילה!

ב"הצלחה לך ובעז"ה בקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובידיים מלאות....

• את הגדולה שלי ילדתי בשבוע 40+6. כבר הייתי חסרת סבלנות ורק רצית ללדת.
    מאחר ואני לא נוהגת לעשות זירוזים כל עוד המצב תקין. המתנתי והמתנתי ו....
    בסוף זה קרה! התחילו צירים ותוך 6 שעות ילדתי כמו תרנגולת.
  • ני בשבוע 40+3
    בלי שום התראה מוקדמת
    התפתחו צירים...

בהצלחה אהובה!!!
    שיהיה קל ותקין בעיתו ובזמנו

• תודה בנות יקרות על כל התשובות
    אלה שילדו לידה רגילה מאוד עודדו אותי
    תודה רבה לכןןןןןןןןןןןןן
    כי אני ממש אבל ממש לא רוצה עוד קיסרי
    רוצה לידה ריגלה בע"ה
    מקווה שאולי הלילה ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה