היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
2 למטרנה 1 למים בעבר היה לי הרבה אבל הגעתי למסקנה שהכי טוב כמה שפחות ככה לא מתאספים לי הרבה בקבוקים בכיור ואני תמיד שוטפת טיק טאק בקבוקים כי אני צריכה אותם
אחד למים (קטן של טומי טיפי)
אחד לסימילאק (גדול של טומי טיפי)
ואחרון של אוונט למקרה חירום
יש לי 2 בקבוקים לסימלאק הגדולים ו1 למים ועוד אחד עם מים ליתר בטחון שאם הוספתי יותר מדי מים חמים לבקבוק אז אני מוסיפה את האלה שהתקררו.
וקניתי היום 3 חדשים גדולים ו1 קטן...
נזרוק את הישנים? חחח
לאוראל יש לי 2 בקבוקים של מטרנה ו1 של מים - יש לי עוד 2 ברזרבה כי הוא מאבד בכמויות לעילאי יש לי 2 אוונט
6 גדולים של טומי טיפי ואחד קטן ועוד איזה 2 של כל מיני שקיבלתי בחבילות מתנה.. ששוהים בארון באיחסון...
והכי מצחיק.. אני בכלל מניקה הנקה מלאה
3 של אוונט 2 של ביפרי
2 של טומי[ ועוד כל מיני גיפות בקיצור מליון סוגים ובאמת צריך לדלל ולזרוק מלא טוב שעוד מעט פסח
פתוחים- יש לליאם 4 הקטנים של מאמ לרז 2 של מאמ
סגורים- 4 של מאמ 2 טומי טיפי 1 של צ'יקו 3 של טוליפ
היה לי 6 של מאמ מתוכם 3 עם ה הברגה זרקתי אותם הם שימשו אותה בהתחלה ועכשיו הם כבר לא נראו יפה גם אחרי שמרתיחים אותם העדפתי לזרוק והיום קניתי עוד אחד של מאמ אני מתה על בקבוקים
1 לדייסה בשימוש לכל אחת של מאם כמה של שתיה פשוטים ועוד 2 לגיבוי של מאם למטרנה
2 למטרנה ו1 למים וכולם של מאמ
יש 3 של מטרנה 1 של מים כולם של מאמ
יש לי 4 בקבוקים של מאמ, שניים בשימוש קבוע אחד אצל אמא שלי ואחד קבוע בתיק עגלה.
אבל אני מניקה אז אני מניחה שכשאעבור לתמ״ל יהיו לי יותר
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
אחד שאני משתמשת בו למים, 6 של מטרנה, כולם מאמ חוץ מאחד שהוא נובי(או איך שלא קוראים לזה)
גם לי יש מיליון! גם למטרנה וגם למים אני משתמשת במאמ... פשוט החלטתי שאני מכניסה למדיח ולכן רכשתי לי סטוק (שהיה במבצע בסופרפארם), די, נמאס לי לשטוף בקבוקים...
בעבר היה לי מליון כבר הכל זרקתי לאליאן יש שני בקבוקים של טומי טיפי עוד חודש נזרוק ונקנה חדשים
יש לנו 3 אחד קטן אחד גדול ואחד לשתיה
זורקים הכל וקונים כל 4-5 חודשים בערך עוד חודשיים נחילף את הסריה הנוכחית
2 בקבוקים של מאם למטרנה, עדיין לא שותה מים
מיליון וחצי בערך אבל באובססיה 12 של טומי טיפי 2 של מאמ ואחד של אוונט