היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי מחברה שמלת סריג שחורה וחולצה שחורה עם הדפס..
נראה לי מוזר לשים לילדה קטנטנה צבע שחור, לא??
אולי מגיל 3-4 אבל בגיל שנה ??? לא יראה נוראי?
אתן שמות לבנות קטנות שחור?
29 תגובות
עמוד 1
האמת? אין לנועה שום בגד בשחור..
לאוולין יש ביגוד בכל צבע וצורה אפשריים יש לה שמלה שחורה קטנה מדהימה ומכנסיים שחורים לדעתי אין בזה שום דבר נורא האמת יש בזה גם משהו נורא מתוק כי זה כאילו לשים משהו בוגר על תינוקי-זה מצחיק ומתוק
אומנם לתינוקת שלי אין בגדים בצבע שחור, אבל לא כזה נורא. תמיד ניתן לשלב עם עוד בגד בצבעים בהירים, משהו לבן, ורוד. לדוגמא חולצה השחורה ולהתאים לה מכנס בהיר. שמלחת סריג תוסיפי לזה עליונית בהירה או מתחת לשמלה גולף בהיר
למה לא, למה להגביל? דעתי
אין לי שום בגד שחור לשיאל
מסכימה עם אלה, זה אלגנטי
אני גם לא אוהבת שחורים לאליה. אבל יש לו מכנס טרנינג שקיבל מתנה בצבע שחור ששמתי לו
לקטנה שלי אין שחור, והגדולה שלי (6) שמה שמלה שחורה פעם ראשונה ביומולדת 6 אבל אני חושבת שאם תשלבי עוד צבעים (בהירים) אז זה דווקא מאוד יפה!
מכנסיים זה פחות נורא...
אבל לגבי השמלה לא יודעת... אני אנסה
אני למשל הכי אוהבת ללבוש שחור...
אבל לאהבה הטהורה שלי זה נראה מוזר אולי עוד כמה שנים
אני כמעט מעולם לא ראיתי בגדים לתינוקות בצבע שחור ..
אין לי שום בגד שחור לבנות. בעיקרון. לא אוהב לראות ילדים בשחור. נראה לי לא קשור. בטח לא תינוקת
תלוי בבגד אם הוא חמוד אז למה לא... לרז אין בגדים שחורים חוץ מטאיץ שחור
אויש אלה איזו בובההה פייס: ortal_hori
תכלס נכון.ואפשר עם בנות כל כך הרבה לגוון עם האביזרים והנעליים. אפשר לסים סרט ורוד בהיר ונעלי לק בהירות ואז ההופעה כבר שונה לחלוטין מהמילה "שחור" אני מתה על שחור לא לטעות.לצערי לילדים כמעט ולא עושים ביגוד שחור.
אני לא אוהבת שחור לתינוקות ובנות
אצלי הכל כמעט וורוד בייבי יש לי קצת אדום וקצת סגול אבל השולט גם הפיג'מות וורוד
אלה השמלה של אוולין מהממת!!!!!!!! והיא עוד יותר
זה למשל ממש ממש יפה...
אצלי השמלת סריג נראית מזה מבוגרת ולא עדינה ותינוקת כמו השמלה שבתמונה...
אני למשל ממש לא מבלישה לאופק רק ורוד וסגול, שמה את כל הצבעים כולל חום ואפור
הכי כייף לגוון
איזו מתוקה אוולין shira
לתינוקות אני פחות אוהבת שחור. אבל מגיל 3 ככה זה דווקא נראה לי סבבה, תלוי גם איזה בגד!
הנה דוגמא קטנה מהיום הולדת של בריאל
אולגוש, איזו יפה! shira
מרווש, תודה מאמי!
וואי יצא לי לדבר על זה לפני כמה ימים... אני אישית לא אוהבת שחור לתינוקות.. ובכלל , לא כזה מאוהבת צבע שחור
גם אני לא חובבת שחור לכן נועה שלי כבר בת 2 וחצי ואין לה בגדים שחורים ילדים צריכים צבעים. לפי דעתי
בריאלי היפה!!!!!!!!!
השמלה ממש יפה ומגיל 3-4 זה בכלל מהמם...
אבל בגיל שנה וקצת או גילאים קטנים יותר זה פחות נעים לי בעין
לדעתי אם זה צורם לך בעין-להעביר הלאה. כי גם ככה לא תשימי.
גם לתאיר אין בגדים שחורים אבל אם הייתי קונה שמלה שחורה הייתי שמה לה חולצה בצבע ורוד עדין מתחת וזה יכול להיות ממש יפה [/center]
אלה, אוולין מהמממממתתתתתת!!!
לי אין בעיה בכלל עם שחור כל עוד זה לא שחור חלק אלא משולב עם עוד דברים. גם לדעתי זה חמוד מאוד. בכלל, לי אין אישיוז עם אף צבע. טוב, חוץ מצהוב אבל זה כי הוא לא מתאים לנופר ולי בגלל צבע העור שלנו...
אני באופן אישי לא אוהבת ללבוש שחור ולכן גם לבנות שלי לא מלבישה שחור עם זאת מי שאוהבת ומתחברת לזה אני לא רואה כל פסול ענין של טעם
לנו יש שחור
אני מלבישה שחור, חום, אפור.. חופשי.. דווקא זה מחמיא לבת שלי, כי היא בהירה וזה מבליט את היופי שלה עוד יותר חח
אולגוש shira
איזה מתוקות הבנות בשמלות 5 גם אני לא מתה על שחור בתינוקות אך יש לנו טיץ גינס שחור והאמת זה יפה