נשמה שלי. אני רוצהנשלא תפגעי.
כי זו המטרה.
את מסתכלת על הענין של הגיוס. ומה עם הענין שכששומעים על אמא חרדית שמזניחה אז כולם כאלה. וכששומעים על משטרת הצניעות אז כולם כאצה. וכששומעים על חרדי שאנס גנב וכו אז כולם כאלה?.
כמו שאמרו כאן לפניי. התקשורת נהנת משנאת החינם הזו.
אני כיום מנהלת אורח חיים חרדי.
אני ממש לא אוכלת חינם. בעלי עובד ולומד ואנחנו משלמים את המיסים המעצבנים והמיותרים האלה כמו כולם.
ואני רוצה להגיד לך שרק בגלל התקשורת החביבה שלנו אני עד גיל 17 בערך הייתי רןאה חרדי ורוצה לירוק לו בפרצוף.
ולמה? כי הם היו נראים לי כמו מפלצות.
וזה מעבר לשירות בצבא. זה בכל ענין וענין שהתקשורת מפילה על החרדים.
תתארי לעצמך כמה יפה היה העם היהודי אם היינו אוהבים אחד את השני לא משנה כמה אנחנו שונים.
יש לי חברות חילוניות מהעבר ואני אוהבת אותם אהבת נפש. והן אותי.
וזה בגלל שאנחנו מכירות ויודעות שהכל שקרים. אבל לצערנו לא כל עם ישראל מכיר אחד את השני. אז נוטים להאמין להרבה שטויות.
זוכרת את הסיפור עם המפגר שירק על הילדה הקטנה בבית שמש?
ישר כולם חשבו שכל בית שמש מלאה במטורללים האלה. וזה מה שהתקשורת ניסתה להראות.
יש לי רחוקי משפחה בבית שמש. שאח של סבא שלי נפטר סבא וסבתא שלי נסעו להלויה. והם לא דתים. גם האח לא היה דתי ורק הבנים שלו חזרו בתשובה. וסבא וסבתא שלי חזרו והתפעלו עד עמקי נשמתם מהקהילה החרדית החמה והאוהבת שנמצאת שם ומקבלת כל אדם באשר הוא .
ומה מסתבר. שהמטורללים זה אולי עשרה אנשים מבית שמש. אבל מי שראתה תסרטון בטוחה שכל בית שמש מלאה בהם. שקר.
אז אל תפגעי מהתקשורת. עומדים מאחורי הכתבות לרוב אנשים שוחרי רע. שנהנים מהכעס ומשנאת החינם שהם זורעים פה.
כן. יש אנשים שאוהבים את הסכסכנות. זה נותן להם אנדרנלין.
ואנחנו לא צריכים לשתף איתם פעולה.
אנחנו צריכים לאהוב לא משנה מה.