רוצה לשתף אתכן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתקופה האחרונה אני חשה קצת פגועה! בכל פעם שאני שאני נחשפת לתקשורת אני שומעת השמצות ושנאה נוראית כלפי הציבור החרדי. אפשר לדון בנושא גיוס החרדים גם עוד שנים רבות וזה לא יספיק. אבל כל האמירות האלו שגם החרדים שמשרתים בצבא הם אוכי חינם כי הם משתכרים במשכורות גבוהות והם לומדים עח הצבא וכו. אז אני רוצה לומר שבתור חרדית שבעלה משרת בצבא והגיע עם תואר ראשון. זה ממש לא כמו שמציגים את זה. בעלי יוצא כל יום מהבית בשש וחצי וחוזר בשמונה בערב אחרי שקורעים לו תצורה עם כמויות עבודה ולחץ מטורף. והמשכורת? בושה!! זה מה שאני יכולה לומר. ביחס למה שהוא נותן אי אפשר לקרוא לזה משכורת גבוהה. ויש עוד המון דברים שמפריעים לי אבל אני לא אכוב אותם. בקיצור רק רציתי לשתף אתכן בתור חברות. ולומר כמה תסכול זה גורם.
8 תגובות
עמוד 1
  • התקשורת תמיד מקצינה כי היא חיה משנאת האחים שקיימת בארץ.
    תאמיני לי עם קצת סובלנות המצב בארץ היה הרבה יותר יפה ורגוע.
    לגבי הצבא והמשכורת-אני לא חושבת שלצבא יש מספיק משאבים לשלם משכורות הגיוניות.מי שמשרת בצבא בדרך כלל יש בו פלוסים של תנאים +פטריוטיות. כדי לקבל משכורת גבוהה צריך כמה שנים טובות בקבע.

• כל הכבוד לבעלך שהוא משרת בצבא בניגוד לכל אוכלי חינם אחרים שחיים פה על חשבון משלם המיסים
    פייס: ortal_hori

• אני חייבת לומר לך/להתוודות
    שאני הייתי משונאי החרדים.
    בעולם חילוני קיצוני ותקשורת והגזמות כמו שאלה אמרה
    זה פשוט לא נשלט
    אבל
    לפני שנתיים שהכרתי את הדת
    והתקרבתי לאט לאט, והכרתי את העולם הזה
    פתאום הרגשתי מרומה קצת.
    ושלא תטעי, בעלי ואני שנינו עברנו תהליך עמוק ומשמעותי
    והוא עדיין שירת בגולני וסיכן את עצמו במלחמות ולחם למען המדינה!
    שכיום נותנת לנו זבביר בפנים
    מקסימום לוקחת אחוזי מס בגלל שהוא עובד בשתי עבודות
    וקורע את ה*** להביא לנו אוכל הביתה
    אבל בואי נעצור כאן.

אני ממש מזדהה עם מה שכתבת
    ורק בגלל שהייתי שם.
    ואני מדברת על הטובים שבאוכלוסיה
    כמו בכל מגזר...

• זה באמת אבסורד מה שקורה בתקשורת
    כי לכלול קבוצה שלמה של אנשים או קהילה או כל דבר אחר זה לא נכון כי יש הכל בכל מקום

כל הכבוד לבעלך
    ובצבא המשוכורת ממש לא גבוהות הלוואי
  • נשמה שלי. אני רוצהנשלא תפגעי.
    כי זו המטרה.
    את מסתכלת על הענין של הגיוס. ומה עם הענין שכששומעים על אמא חרדית שמזניחה אז כולם כאלה. וכששומעים על משטרת הצניעות אז כולם כאצה. וכששומעים על חרדי שאנס גנב וכו אז כולם כאלה?.
    כמו שאמרו כאן לפניי. התקשורת נהנת משנאת החינם הזו.
    אני כיום מנהלת אורח חיים חרדי.
    אני ממש לא אוכלת חינם. בעלי עובד ולומד ואנחנו משלמים את המיסים המעצבנים והמיותרים האלה כמו כולם.
    ואני רוצה להגיד לך שרק בגלל התקשורת החביבה שלנו אני עד גיל 17 בערך הייתי רןאה חרדי ורוצה לירוק לו בפרצוף.
    ולמה? כי הם היו נראים לי כמו מפלצות.
    וזה מעבר לשירות בצבא. זה בכל ענין וענין שהתקשורת מפילה על החרדים.
    תתארי לעצמך כמה יפה היה העם היהודי אם היינו אוהבים אחד את השני לא משנה כמה אנחנו שונים.
    יש לי חברות חילוניות מהעבר ואני אוהבת אותם אהבת נפש. והן אותי.
    וזה בגלל שאנחנו מכירות ויודעות שהכל שקרים. אבל לצערנו לא כל עם ישראל מכיר אחד את השני. אז נוטים להאמין להרבה שטויות.
    זוכרת את הסיפור עם המפגר שירק על הילדה הקטנה בבית שמש?
    ישר כולם חשבו שכל בית שמש מלאה במטורללים האלה. וזה מה שהתקשורת ניסתה להראות.
    יש לי רחוקי משפחה בבית שמש. שאח של סבא שלי נפטר סבא וסבתא שלי נסעו להלויה. והם לא דתים. גם האח לא היה דתי ורק הבנים שלו חזרו בתשובה. וסבא וסבתא שלי חזרו והתפעלו עד עמקי נשמתם מהקהילה החרדית החמה והאוהבת שנמצאת שם ומקבלת כל אדם באשר הוא .
    ומה מסתבר. שהמטורללים זה אולי עשרה אנשים מבית שמש. אבל מי שראתה תסרטון בטוחה שכל בית שמש מלאה בהם. שקר.

אז אל תפגעי מהתקשורת. עומדים מאחורי הכתבות לרוב אנשים שוחרי רע. שנהנים מהכעס ומשנאת החינם שהם זורעים פה.
    כן. יש אנשים שאוהבים את הסכסכנות. זה נותן להם אנדרנלין.
    ואנחנו לא צריכים לשתף איתם פעולה.
    אנחנו צריכים לאהוב לא משנה מה.
  • כמה שאתן מקסימום!! חבל שלא מראים גם את הצדדים החיוביים בקהילה החרדית ויש צדדים טובים. אני מאוד גאה שבעלי משרת בצבא ומצליח לשמור גם על אורח חיים חרדי למרות שזה מאוד קשה. וחבל שכשמדברים על שוויון בנטל שוכחים שיש עוד המון דברים כמו מיסים, שילוב במקומות עבודה וכו.... בכל אופן מחמם את הלב לקרוא את התגובות שלכן.
  • טוב...כפי שרובכם יודעות....גם אני חרדית.
    ואני ח"ו לא מתבייישת בזה למרות שהמדינה שאנחנו חיים בה גורמת לנו להמון תסכול....וזה רע.
    בשבועות האחרונים היינו בהרבה מקומות של מסחר(שיפצנו את הבית ולא לא ע"ח מישהו אחר......חחחחחחחח)
    והיו כמה וכמה מוכרים שאיך שהם ראו מישהו חרדי מיד הם סיננו משהו....כמו המעצבת שצחקה עלינו וקראה לנו " השחורים"....
    או מישהו שאמר ":החרדים האלה"
    אז אומנם ממש לא נעלבנו...היינו המומים!!!!כמה שנאה התקשורת הזו מצליחה להכניס לכולם...כמה שקר!!!!!
    אני שמתוך הציבור החרדי יכולה להגיד לכם שההכללה ההזו ממש לא נכונה....לא כולם לא משרתים בצבא....לא כולם לא נוטלים בנטל....לא כולם חיים ע"ח אחרים....
    רוצים אותנו בצבא רוצים אתנו במקומות העבודה...ואז מה כשבאים להתקבל למקום עבודה דוחים אותך כי אתה חרדי....כשבאים לצבא שמים אותך עם צוות של בחורות בחדר רק אתה והם....לא נותנים כבוד לערכים שלך...לא מעריכים את מה שעושין בכלל.....
    ומה אני קוראת עכשיו בכלכליסט "לא רק החרדים חיים על חשבוננו...." אז קודם כול הכותרת מזעזעת.....אפשר לחשוב שכול החרדים חיים ע"ח.....ומה עם התקציבים לתאטרון?לביליוים? אבל תקשיבו תקשיבו מי עוד חי ע"ח המתנחלים!!!!אין בושה במדינה הזו אין......
    צירך שיוויון בנטל...חייב אחדות....!!!!
  • התקשורת אוהבת ללבות חילוקי דעות ולפלג חלקים מהעם...
    שמאלנים נגד ימנים, חילונים נגד דתיים, מזרחים נגד אשכנזים וכן הלאה..
    לצערי הרבה אנשים הולכים עם הזרם ועם דעת הקהל המוכתבת מבלי לבדוק עובדות בשטח
    אני חושבת שכל בן אדם שרואה את הדברים רק דרך עיני התקשורת ירגיש "שנאה" כלפי הזרם השונה ממנו
    כל עוד הוא לא יבדוק את המידע שלו...
    גם אני כמו שירה נרתעתי מחרדים תקופה מסוימת בגלל הדרך שהם מוצגים בתקשורת
    עד שלא יצא לי להכיר ולראות אישית...
    מקווה רק שכל בן אדם יגיע לשלב הזה בחיים שלו שעיניו ייפקחו והוא ישפוט אנשים על סמך מי שהם
    ולא על סמך התכונות הכלליות שמנסים להלביש על האנשים האלה בתקשורת..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה