חוויות מהיום שהיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במילה אחת - אההההההההההההההההה
    ובכמה:

זה עתה יצאתי ממקלחת חמה מדהימה ומושלמת
    אחרי יום, איך נגדיר אותו... מאתגר במיוחד.

7:30 הנקה ראשונה
    4 שעות של שינה ועייפות מצטברת
    איפור, תיקים לילדים, דוחפת עוגיה לפה, דפיקות בדלת
    אמא באה לעזור
    מורידות את הדברים לרכב בשתי נגלות
    (2 עגלות, 2 זאטוטים, שיפוץ בחזית הבית ואבק ורעש ובאלגן)
    מקפצות בין העצים לכבלים עד הרכב
    נוסעות הישר לטיפת חלב
    שם חשכו עינינו - 8 נשים בתור!
    עיכוב קל עאלק
    ולאמא יש עבודה עוד שעה.
    טוב נו....מחכות מחכות מחכות
    נהוראי כבר מאבד סבלנות
    אחרי 40 דקות נכנסות. אמא קוראת לסבתא וחותכת
    אני נכנסת עם תהל בשביל לצאת עם המלצה לגסטרו ודמעות בעיניים
    מקבלת אצבעות מאשימות והערות נחמדות כמו:
    "למה את בוכה חמודה? אמא לא מאכילה אותך טוב?"

14 תגובות
עמוד 1
  • מזה אמא לא מאכילה אותך טוב ??!!! חצופות
    הכל נופל עלייך .. ועדיין ... עוזרת לבעלך , ממיקה , מתרוצצת עם שני ילדים קטנים
    ומצליחה לתפקד ... ודוב פעם מניקה ..
    שאפו על זה שלא נפלת מהרגלים... ממש להוריד בפנייך את הכובע !!(:
    מקווה שמחר יהיה לך יום עם הרבה מנוחה ובהצלחה עם ההנקה
  • כל הכבוד לך !!! זה לא מובן מאליו כל מה שאת עושה. אבל אני רוצה לעודד אותך בעינין הטיפת חלב. הבן שלי היה סרבן אכילה עד גיל שנתיים. והדבר היחיד שהוא רצה זה לינוק כל היום. מילא ינק והיה עולה במשקל אבל הוא רק ירד כל הזמן. מה שלא עשינו לא עזר. ניסנו בכל דרך מקורית לתת לו אוכל או לנסות לשכנע אותו להכניס משהו קטן. הסתובבנו אצל רופאים וכו..... עד שהגענו לדיטאנית שהופננו אליה. ישבנו אצלה חצי שעה. ובחצי שעה הזאת היא לא גמרה לצעוק עלינו כמה הורים מזניחים אנחנו ולא מסוגלים לחנך ילד וכו.... כמובן שיצאתי משם בוכה כי רק אני יודעת כמה זה חשוב לי עיניין האוכל שלו. אבל מאותו רגע קיבלנו החלטה שאת ההנקה צריך לחתוך!! היה מאודדדדד קשה וסוחט נפשית אבל בסוף הוא נגמל. אני לא אשקר ואומר שהוא התחיל לאכול ולעלות במשקל אבל הוא התחיל לטעום דברים. בקיצור השורה התחתונה מכל הסיפור. תתעודדי ותפסיקי להתייחס לרופאה מטומטמת שכנראה הגיע עצבנית לעבודה ומנסה להוציא את זה עלייך. תתמקדי בילדה ובמה שטוב לה וזהו!!!
  • שירה אני קוראת את ההודעות שלך בימים האחרונים ואני רוצה רק להגיד כל הכבוד לך...
    זה לא מובן מאליו העזרה בעבודה לבעל, ולטפל בשתי תינוקות.

• אחיות טיפשת חלב

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')

• קודם כל קבלי המוני
  • תודה

• שירוש...
    את יודעת שאני מעריצה אותך לגמריי
    ואני בהחלט מזדהה ומבינה מאיפה את שואבת את הכוחות לעשות את כל זה.
    בסוף היום, כאשר מסתכלים על הקטנטנים ישנים בלילה, זה הכל שווה את זה.
    היישר כוח וכל הכבוד לך על התושייה.
    גם אני במשך שנה של ה עזרתי לבעלי בימי שישי בעבודה
    הייתי נוהגת ושומרת על האוטו. זה שווה את זה והוא לא שוכח לי אף פעם איך הייתי שם בשבילו.
    תהיי חזקה - ההנקה היא בשביל המערכת החיסונית של תהל
    תהיי חזקה - מי יתן ובעלך יחלים במהרה
    תהיי חזקה - זה סה״כ טוב לנהוראי להיות אצל סבא וסבתא ששם הוא בטח מקבל יחס של מלך.
    אני חולה עלייך ועל הכוח הנפשי שלך
  • שיורנת מתוקתי

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    ואווווווווווווווווווו
    מה זה המרתון הזה ?
    רק מלקרוא את ההודעה שלך נהייתה לי חולשה
  • אוי שירוש. איזה כוחות יש לך!!!
    מגיע לך כמה ימים נופש בצימר חחח
    ובקשר לרופאה. שתחפש את חבריה בסיבוב.
    תמיד יהיה להם דברים לא טובים להגיד
    כשהבת שלי היתה בת חצי שנה בערך הרופא אמר שהיא שמנה ואני צריכה להניק אותה פחות ושאל אם אני מגדלת פילים
    עזבי תוציאי מאוזן השניה אל תספרי אותם.
    ואל תתיאשי מההנקה. תנסי לתת לה פשוט יותר זמן לינוק . תעירי אותה אם היא נרדמת באמצע.
    [
  • מסכימה עם כל מה שאמרו חברותיי פה למעלה.

ושוב אני מציעה כן לתת לה בקבוק בלילה ש מטרנה לפחות שתשני טוב!!! את צריכה את הכוחות האלו וזה יעשה לך ולה רק טוב.

כל הכבוד לך זה לא הולך ברגל!!! והרופאה הזו פשוט חצופה ומגעילה
    פייס: ortal_hori

• ואווו
    נהיה לי סחרחורת רק מלקרא את העומס
    שימי &%&על הרופא ה&%&%
    את אמא מיוחדת ואני מעריצה אותך

לגבי מתן מגיע לו חופשת מחלה/תאונת עבודה דברי עם המעסיק לו דחוף ואם יקשו עליך תרימי לי צילצול לצערי יש לי הרבה נסיון עם תאונות עבודה
  • חוץ מכל מה שרשמתי בפרטי בא לי להוסיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה