בניית ציפורניים ובייביז :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב יקרות

9 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב אניושקה!
    אני לא הורדתי אחרי הלידה, רק הייתי מבקשת
    מהבונה שתשייף לי את הפינות שלא יהיו חדות.
    אף פעם לא הפריע לי בהחתלות ולא שרטתי אותה אף פעם

• אין לי בניה אבל באיזור החתונה היתה לי וחייבת להודות שלי זה קצת הפריע בעבודה (ודי אסור) מעולם לא שרטתי תינוק בגלל הבניה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • הבנייה אצלי ממש קצרה (בד"כ אפילו לא שמים לב שזו בנייה) לא שורטת כלל שזה מעולה כי הציפורניים שלי דקות כמו נייר ושורטות תמיד (לא מ/נה כמה מחזקים אני שמה...)

כל עוד הבניה לא ממש/ ארוכה שיכולה להוציא לילד עין :) למה לא

• גם אני עם בנייה והן קצרות ...
  • אין לי בניה
    עשיתי הדבקה פעם אחת בשביל החתונה[
    ואיך שנגמר ה-7 ברכות שחוגגים- שברתי את הכל

למרות שהיה לי קצר זה הפריע לי בטרוף
  • לא הורדתי באף אחת מהלידות
    אני מאוד אוהבת בניה
    אף פעם לא הפריע לי
    אף פעם לא שרטתי את אחת הבנות
    בפינה זה מעוגל
    זה יפה
    גם בגן של רז אחת המטפלות עם בניה ואין לי בעיה עם זה

• בנייה מלאכותית לא שורטת כמו ציפורניים טבעיות

יש לי בנייה מגיל 16
    כל תקופה מחדשת
    לאחרונה חידשתי אותה
    בנייה מעוגלת עדין קצרות

• לאמא שלי יש בניה וזה לא מפריע עם הבת שלי.
    זה תלוי מאוד בסוג הבניה. אם היא ארוכה מאודד ושפיצית לא היתי רוצה שאותה אחת תתקרב לבת שלי שלא תפצע אותה בטעות. אבל אם היא עדינה אז אני חושבת שזה לא נורא
  • לפני נהוראיצ'ו הייתה לי בנייה שנתיים רצוף
    אורך מטורףףףףףף כי הייתי מטורפת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה