כמה דברים שיכולים לשגעעע אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • * אתמול היינו בקניות, עשיתי קניות גדולות גם כי הבית היה מרוקן, וגם בגלל פורים הזה..
    אני בקופה, כל הקופות עמוסות, מחכה מחכה מחכה... מה לעשות!?! זה המצב! לוקחים אותו בחשבון..
    הגיע תורי, הקופאית מתחילה להעביר דברים בקופה ואני אורזת.. משתדלת לארוז בקצב מהיר! אבל בהיגיון, כי אני אוהבת את הסדר שלי!
    אחרי החשבון שלי כבר יש עוד 2 עגלות..
    הקופאית מסיימת להעביר ואני ממש לא סיימתי לארוז. באמת שהשתדלתי מהר!
    אחרי כמה שניות, מי שעמדה עגלה אחריי אומרת לי "את יכולה בבקשה כבר לשלם!?? שלפחות היא תתחיל את החשבון שלנו..?"
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
10 תגובות
עמוד 1
  • יווווווווו איזה הערה מגעילה וחסרת טקט לגבי שילה!!
    אניבשוק פשוט ! אני לא מאמינה שהייתי מצליחה לשתוק על זה
    לך מגיע
  • יש ימים כאלה שהכול מעצבן ובצדק !

לגביי הסופר גם אני בכוונה לא משלמת עד שאני יסיים לארוז
    וכולם יכולים להמתין בסבלנות עד שאני יסיים ומי שמיתעצבן שיתעצבן !

ולגביי שילה בהחלט מעצבן , ממש חצופה

• ]
  • אני לא הולכת לסופר - עושה משלוח מהאינטרנט
    ברמי לוי - יוצא ממש משתלם!!!

ולגבי הרופאה

• פייס: ortal_hori

• פיתוש - כלל ברזל !
    בחיים לא לשלם לפני שסיימת לארוז הכל !
    ושכולם יתפוצצו

• גמני כל היום מתנשפת ומתנשמת עושה לצמי שיחות "גלי אל תתעצבני , גלי תשחררי" אנשים בסוף יחשבו שאני משוגעת
  • מלא
  • זאת מהסופר

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אני ממש חושבת שהרופאה התכוונה בקטע הזה שהיום מחלקים תוויות כ"כ בקלות... אני לא חושבת שהיא ניסתה להגיד מה שאת הבנת. הרי היום כל ילד שני מגדירים אותו על הספקטרום לזה היא התכוונה. ודוקא בפן החיובי כלפייך. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יצא לי מסורבל קצת.

וההיא מהסופר - אההההההההה!!! אפשר להתחרפן. לי זה קרה פעם אבל זו שמאחריי היה לה דבר אחד או שניים אז זה היה הגיוני מצידה לבקש. ואצלנו בסופר הקופאיות מעצמן יהיה מה שיהיה התור הן לא מתחילות חשבון חדש לפני שכל המוצרים נעלמו.

תבואי לעשות קניות אצלנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה