היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אווףףף...לא עמדתי בפיתוי... עשיתי בדיקה (מהפשוטות של תשובה כנה) 10 ימים אחרי ביוץ ויצא שלילי (לא שהופתעתי אחרי שנה וחצי של שלילים!!) מתוסכלת!!! מקווה מאוד שעשיתי מוקדם או שזאת טעות, כי אני לא עוברת עוד חודש כזה!!!!! או שכן....אין יותר מדי ברירות
16 תגובות
עמוד 1
מיטלו'שששש לדעתי זה מוקדם הבדיקות האלה בכלל לא אמינות. קניתי גם "תשובה כנה" על מנת לזהות ביוץ והן לא זיהו בכלל.... חוץ מזה שהן בטוח לא יזהוו את הורמון ההריון כ"כ מוקדם לדעתי תחכי קצת ממי
מה לגבי מעקב זקיקים ובדיקת דם? זה הכי טוב
אההה אופס... לגבי בדיקות הריון... רק אתמול ראיתי כתבה שמקלון הזהב הורד מהמדפים כי אינו אמין!
מותק, לפי דעתי עדיין מוקדם להספיד... חכי לאיחור ואז תבצעי בדיקת דם בהצלחה!
הלוואיייי ויהיה איחור!!!!!!!!!
מאמי עשית את הבדיקה מש מוקדם!!!
מלא זו הייתה בדיקת דם... אבל זו בדיקת שתן 10 ימים אחרי זה ממש מוקדם!
עשית קצת מוקדם מידי. אני הייתי אצל הרופא 14 יום אחרי הביוץ והוא אמר שזה מוקדם מידי....ודחה לי את זה למחר (יוצא 17 ימים אחרי הביוץ). תחזיקי מעמד עד לזמן הנכון!!
תקשיבו אתן פשוט מקסימות!!!!!! באמת!!! תודה על העידוד והדאגה... אני יודעת שעשיתי מוקדם אבל עשיתי את זה בכוונה....אני מפחדת לצפות ומפחדת כל כך להתאכזב... אני כל כך רוצה את זה אתן בטוח יכולות להבין!!! ועבר עלי חודש מטלטל כזה שפתאום כל כך הרבה בנות שאני מכירה אמרו לי שהן בהריון! אני יודעת שאני לא אעמוד בעוד חודש מאכזב אז אני מעדיפה לקבל את השלילי לאט לאט ולא לצפות יותר מדיי אעדכן :)
אוייש ממי כמה אני מבינה לליבך כול חודש המתח הלחץ כן בהריון לא בהריון רק מחפשות סימנים כול היום וזה לא נגמר פתאום כולם סביבך בהריון הדודה השכנה הגיסה חברה לעבודה כול העולם ואשתו ורק אני לא למה?? אבל אני באמת הפנמתי וממליצה גם לך להפנים כי לי זה עוזר שכזה יגיע זה יגיע ובגדול ונסתרות הן דרכי האל ואף אחד לא יודע מה צופה לנו המחראבל הכול מכוון מלמעלה לפחות כך אני מאמינה וכשזה צריך להגיע זה גיע בלי שום צל של ספק ממי למרות הבדיקה הבייתית שיצאה שלילעת אני מאחלת לך להתבשר בבטא מהממת וגם אם לא תמיד יש את חודש הבא וזה יגיע!!!!!
אוייש ממי כמה אני מבינה לליבך כול חודש המתח הלחץ כן בהריון לא בהריון רק מחפשות סימנים כול היום וזה לא נגמר פתאום כולם סביבך בהריון הדודה השכנה הגיסה חברה לעבודה כול העולם ואשתו ורק אני לא למה?? אבל אני באמת הפנמתי וממליצה גם לך להפנים כי לי זה עוזר שכזה יגיע זה יגיע ובגדול ונסתרות הן דרכי האל ואף אחד לא יודע מה צופה לנו המחראבל הכול מכוון מלמעלה לפחות כך אני מאמינה וכשזה צריך להגיע זה גיע בלי שום צל של ספק ממי למרות הבדיקה הבייתית שיצאה שלילעת אני מאחלת לך להתבשר בבטא מהממת וגם אם לא תמיד יש את חודש הבא וזה יגיע!!!!!
מסכימה איתך בכל מילה, אבל שמגיעה אכזבה הכל נשכח... מאחלת לכולן בטא שמנה!!!!!! עוד החודש!!
כמו שאמרו לך כבר, עשית מוקדם מידי, חכי לפחות לסופ"ש בהצלחה
טוב אז היום 12 יום מהביוץ התחילו ההכתמות שלפני המחזור...
מתוסכלת מאוכזבת ומבואסת!!!!
שבוע הבא רופא ונראה מה הטיפול להחודש....
??? ?? ??? ?????... ???? ?????? ?? ????? ??????
חכי זה עוד מוקדם... עשית הזרעה? או מנסים טיבעי?
היי מאמי... איקקלומין עם מעקב זקיקים וקיימנו יחסים סביב כל הביוץ
אני בטוחה שזה מחזור...תמיד מתחיל לי ככה כתמים ורק אחר כך דימום..