ייעוד הילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם לכן יש קטע כזה שאתן מייעדות את הילד לתפקיד מסוים כשיגדל?
    לדוגמא אני יעשה הכל כדי לתמוך שרז תהיה רופאה, אם היא תאהב אני ישלח אותה לחוגים של ביולוגיה וגוף האדם. לדעתי יש לה תכונות מתאימות להיות רופאה.

24 תגובות
עמוד 1
  • אני לא רואה ייעוד מסוים ולא נראה לי גם שזה מתפקידי להחליט או בכלל לחשוב על זה.
    התפקיד שלי זה לתת לגברת שלי את כל הכלים כדי שתהיה מסוגלת להחליט בעצמה
    מה נכון וטוב בשבילה.
    מבחינתי מה שחשוב זה שתהיה מאושרת, שתאהב מה שהיא עושה ושלא יחסר לה כלום.
    בין אם תבחר להיות מזכירה, רופאה, גננת או כל תפקיד אחר

• אני לגמרי מסכימה עם כל מה שיוליה כתבה

• לא מייעדת לשום מקצוע.....
  • חחחחחח אבא שלי כן חחח חלומו שאליה יהיה רופא (הוא גםרופא)
    לגביי אני חושבת שיש עוד זמן כדי לקבוע וזה לאתפקידי

• אני לא מתכוונת לדחוף בכלל לשום כיוון, אבל אני אספק את כל המידע וההכוונה לפי הצורך.
    הכי חשוב לי שהילדים שלי ישאפו גבוה בכל תחום שיבחרו. ברגע שיידעו מה הם רוצים להיות אני אעזור למצוא את הדרך לעשות את זה הכי טוב שאפשר. אני רוצה שיהיו מאושרים ויחושו סיפוק.

נופר - לא כולם רוצים להיות רופאים...

• אני חושבת שעידן יהיה וטרינר
  • טוב נו ברור שלא בכוח
    קודם על זאת החלטה אך ורק שלה
    ומה שהיא לא תחליט אני תמיד אהיה גאה בה

• מסכימה מאוד עם מה שיוליה כתבה
  • זה נורא
    אבל בהתחלה תמיד חלמתי שיואב יהיה קצין גבר גבר כזה בצבא
    היום אני אומרת שבגיל 18 אני נועלת אותו בחדר שלי מתחת לפוך
    ולא נותנת לו לצאת

שיהיה מה שהוא רוצה :)

[/center]
  • כמו שהבנות כתבו, חשוב לתת את כל הכלים ע"מ שהילד בסופו של דבר יחליט מה טוב לו.
    ולפעמים אנשים רק בגיל 30 מקבלים החלטה לגבי מקצוע.
    אני אתן המון תמיכה בכל מה שיחליטו וכמובן שאנסה לנתב אותם לשאוף תמיד גבוהה.
  • אני דווקא מאחלת
    לילדים שלי שיצליחו להגשים את עצמם בתחום שהם אוהבים
    כמובן שיבחרו בהחלטות נבונות ובדרך ישרה
    [/center]
  • אני מייעדת את מיקה להיות ראש ממשלה
    (באמת)
    ואם היא לא תרצה, גם שרת החוץ זה בסדר...
  • אני לא מייעדת
    אך כן כבר רואה כיוונים שיכולים להתאים לכל אחת וכמובן הן יחליטו מה שהן רוצות ואני אתמוך ואעודד
    מה שכן אני בהחלט חוסכת להן כבר מגיל כזה לכל דבר הן ללימודים לחתונה
  • חחחחח אהבתי את הסקר..
    אני תמיד מייעדת את ליעד להיות טייס - פשוט כי יש לו שם ושם משפחה של טייס בעיניי.אבל לא היתי רוצה שזה מה שהוא יהיה חחחחחחח
  • אני תמיד אומרת שלהב זה שם של טייסת קרב חחחחחחחחחח
    בסופו של דבר הדבר היחיד שחשובב לי שיממשו את עצמן ויגשימו את החלומות שלהן

• לעידו יש תכונות שמתאימות לניהול...
  • אני לא חושבת על זה כי אני לא יכולה לקבוע עבורם..
    מה שכן, אני אייעץ, אשאל ואחקור עבור עתיד ילדיי בעז"ה, אבל לקבוע להם חד וחלק?! ממש לא.
    יש לי מספיק תפקידים ומטלות לעשות בתור אמא ואתמקד בהם...
    אתמקד בחינוך, בדרך ארץ וכיבוד הזולת ועוד... אבל לא לגבי מקצוע לעתיד.

• פייס: ortal_hori

• גף אהבתי!!!

• כם אני עם יוליה. מבחינתי שנופרי תעשה מה שהיא רוצה, העיקר שתהיה בריאה ומאושרת (ועשירה!!!! סתם
  • האמת,שכשאני חוקרת לעומק,סטטיסטית,מרבית הרופאות (נשים) שאני מכירה באו מבית מאוד תומך מבחינת סיוע ועזרה (ההורים מסייעים בדיור,עם הנכדים ועוד בצורה ממש מוערכת) ואני יודעת,שאת מאוד תתמכי בה ותפרגני בכלל
    shira

• נופר, להיפך. את אמא נהדרת שאכפת לך כל כך ברמה אקטיבית מהעתיד של רז. רק שלא תמיד ההורים יודעים מה מתאים לילד שלהם ואז יש אנשים באוניברסיטה שאומרים שהם בכלל לא מתחברים למה שהם לומדים ולחצו עליהם ללמוד "מקצוע טוב".

אם ילד מראה לבד משיכה לתחום טוב והוא רציני עם שיקולים בוגרים - אני בעד לתמוך ולא לדחוף לכיוונים אחרים.
    אם יש ילד שלא יודע מה הוא רוצה (אחים שלי...) זה כבר בעיה. מצד אחד לכוון אותו שימצא כבר משהו טוב, מצד שני שזה יבוא ממנו ולא בכוח... דילמה. אין ספק.
    אני כבר על סף להרים טלפונים בשם אחי הצעיר ממני בשנתיים כדי שיעשה צעד אחד בכיוון לימודים כלשהם.

• קרן הקווי אופי של רז כרגע ל-ד-ע-ת-י מתאימים לרפואה
    האופי שלה ישתנה במהלך החיים עם אלף פעם ואני בטוחה שגם שלי, אני ישתדל לכוון אותה למה שיתאים לה, הכל מרצון מלא שלה.
    לימודי רפואה זה לא לימודים של יום
    ונניח ( בואי נעוף על עצמנו טוב?) היא תתחיל ללמוד רפואה ופתאום אופס תגלה שלא מתאים לה??? נישואים קתוליים? לא... משנים כיוון
    שוב, זו החלטה אך ורק שלה
    אני כן כל הזמן אומרת לבעלי שבא לי שהיא תהיה רופאה
    ולדעתי אין רע בחוגי מדעים, גוף האדם או מה שלא יהיה להעשיר את הידע בגילאים קטנים לצד דברים שהיא תאהב.
    אני כן בעד לכוון ליעד מסוים, להציע, לא לכפות כלום.. אני מודעת שהמקצוע הזה הוא לא כזה ורוד כמו שזה נשמע.
    הקיצור עוד 30 שנה נפגש בקבלת רשיון הרפואה של רז

• נופרי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה