היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה הריון זה שלך ? איזה שבוע את ?בו או בת ? מה התל״מ המשוער ? אני אתחיל , האיון ראשון שבוע 18 , בן ,31.7 בעזרת השם בלי נדרררררר
22 תגובות
עמוד 1
הריון שני ב"ה שבוע 38+0 בן תלמ- עוד שבועיים
יאבל'ה עוד לא הכנתי כלום
הריון שני שבוע 39!!! בת
הריון שני שבוע 29 בן תל"מ 5.5.13
הריון שני שבוע 32 +3 בן (אחרי בת) תל"מ 14.04 בעז"ה
הריון ראשון בן:) שבוע 36 תאריך משוער 16 במרץ תגידו לי קישטאאאאאא כבר
הריון שני (אחרי 2 נסיכות) שבוע 20 עוד לא יודעת אם זה בן או בת 7.7.13
הריון שני שבוע 30 תל"מ 27.04.13
שבוע 22. הריון שני. בן
תאריך לידה משוער 25.6.
יש לי בבית בובה בת שנה וחצי
היוששש שבוע 33 תלמ 10.4 יש לי בןןן ועוד בן בבית בן ארבע עוד מעט
טפו טפו
באהבה, כרמל.
ואווווווווו איך לכולן יש בנים
הריון ראשון שבוע 20 תל״מ 18.7 בתתת
הריון שני שבוע 30
ב"ה
הריון שלישי -שבוע 7, מין הסתם עוד לא ידוע מין העובר,
מחר בדיקת דופק אי"ה
שני נסיכים בבית מתפללים ל
ב"ה
אה וsweety 26 התל"מ שלי עם חגי היה 30.4 ובסוף יצא ב5.5 התל"מ שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....................
בבית יש לי תאומים
הריון ראשון יש לי שבוע 33 תל״מ 10.4 :)
הריון ראשון עם עוברית קטנטנה
הריון שני משוער 21 באפריל בע״ה יש לנו בת בבית ובבטן בן [/center]
הריון שני, שבוע 22+3, בן, תל"מ 22.6.13.
הריון רביעי יש לי בבית בן (6) ובת (4) אני בשבוע 19 הריון תאומים זהים צריך רק לחייך!
בס"ד הריון שני תודה לאל שבוע 16+3 יש לי בן בבית בן שנתיים וחצי בבטן עדיין לא יודעת חודש הבא אדע בע"ה תאריך משוער 04.08.13 בע"ה
רובכן מנוסות כבר:) אצלי זה הריון ראשון שבוע 22 , במשפוחה מכנים אותה פרנצ׳סקה אחרי שני נכדים שובבים להורי שיהיו בריאים. תאריך לידה משוער: 24.6 בדיוק במבחנים:/