שאלה/עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מארגנת את הבגדים לסבתא ל3 ימים כדי שיהיה לו מה ללבוש וכששמתי את המייבש כביסה (של גרץ) הוא פתאום לא עובד כל כך טוב והבגדים רטובים עדיין ואני צריכה תכף לצאת כבר... מה לעשות? הבגדים שנשארו בארון לא מחממים מספיק ואין תחתונים.
3 תגובות
עמוד 1
  • קחי אותם איתך ותכניסי שם למיבש. אם אין אז תתלי שם בחבל ואת הבגד הקריטי לעכשיו תיבשי עם פן או מפזר חום.
  • כשאין תחתונים אני לוקחת שורטים מהקיץ
    אתם הולכים לסבתא ברגל? אם לא אז זה לא משנה שהבגדים לא מחממים, המעיל מחמם מספיק עד האוטו.

לנו אין מייבש, ואם יש משהו דחוף אז שמים על בטריה זה מתיבש יופי.
  • מקווה שהסתדרת! אין ספק שלהתקע בלי בגדים לזאטוטים זה מבאס!! לי בשבוע שעבר הייתה איזושהי בעיה עם המכונה וכשהגיע הטכנאי של ברימאג וסידר את זה הרגשתי שכל צרותיי נפתרו חחחח (עד כדי כך!) בכל אופן הזמנת טכנאי? אני חושבת שברימאג נותנים גם שירות לגרץ (אבל אל תתפסי אותי במילה!) אם את צריכה את הטלפון יש לי :) - ואגב איך היה פורים? אתמול היינו בעיר והיה את יובל המבולבל - אני כל פעם מופתעת מחדש מכמות ההערצה שיש לבחור הזה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה