מה עושים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים אם חמודנת קטנה שלא נותנת בשום אופן להחליף טיטול. אין לה בעיה להוריד אותו לנקות אבל להלביש בחזרה זה סיוט.
    וחוץ מזה היא אוהבת יחף אבל קררררררר מה עושים?

7 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו בידיוק אותו סיפור, אומנם היא יותר גדולה אבל זה ממש סיוט להחליף לה טיטול, להלביש אותה..
    ברוב הפעמים מה שאני עושה פשוט נותנת לה צעצוע או כל דבר או שרה לה שיר ותוך כדי אני מחליפה לה וכו״
  • יו גם נהוראי משגעעעעע אותי עם הטיטול
    המון הסחות דעות
    נותנת ביד משחק, עושה פרצופים, קוקו
    שרה תוך כדי
    מסיחה את דעתי והופ סיימנו

וגם הוא מוריד את הגרביים

• תודה בנות

• גם אצלי אותו הסיפור בדיוק!!!!!!!!!!

קשה מאווווווווד להלביש חיתול במיוחד אחרי אמבטיה שגם צריך להלביש אותה ועוד כל השכבות שאני שמה לה מסכנה חחח שעה לוקח להלביש אותה והיא כל הזמן בורחת לי...

אני מנסה להעסיק אותה ולרוב זה לא ממש עוזר

וגם אצלי היא כל הזמן מורידה גרביים והולכת יחפה את פיתיתי אותה בנעלי בית חמודות בצורת נמר ואותן היא שמה
  • גם אצלי זה ככה. אני מביאה לה ביד פלאפון או משהו מנגן וזה משתיק אותה לדקה-שתיים. רק שצריך להשגיח טוב טוב שהיא לא תעיף את זה לרצפה וזה ישבר

• תקחי איתה בובה ותאמר לה שאת מחליפה לבובה או לחילופין שהיא תחליף לבובה ושלא יהיה קר לבובה צריך לחתל ולהלביש ציק צאק טכך גם לה שיהיה לה נעים יותר בהצלחה
  • תודה בנות
    קניתי להן נעלי בית מתוקות כאלה פרוותיות והן ממש אוהבות אותןו לא מורידות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה