רוצה לשפוך קצת את ליבי....ארוך מדי ועצוב. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי מושג אם כתבתי על זה בעבר, אבל עכשיו זה מעיק עליי בטירוף
8 תגובות
עמוד 1
זה באמת לא-פשוט,אני מודה,החילופי-משמרות האילו..זה מעייף,שוחק וכו'.. גם אנחנו כך,אחד מחליף את השני.....כך,שאני מבינה אותך יותר ממה שאת חושבת,עוד מההתחלה shira
לא קל להתמודד עם אופי כזה - אבל אני מניחה שהייתה סיבה שבחרת אותו - ואולי אפילו יש לו אופי דומה למישהו שאת פחות מסתדרת איתו בחיים ופחות רוצה אותו/ה לידך ,אבל התת מודע שלנו לפעמים משחק איתנו ואנחנו בסופו של דבר מוציאים לנו בן זוג שהכי קשה לנו איתם -אני מדברת עלי ואולי גם עליך מניחושים שלי - אני ומדת עם השנים להתגבר על אותם דברים שהפריעו לי תמיד ולא להכנס לפינות שאין צורך להכנס וכמובן תמיד להרגיש בטוחה בעצמי ובמה שאני אומרת או עושה זה מביא למצב שלצד השני אין ברירה אלא סמוך עליי כי זה מה שאני משדרת -לא מרשה שיצעקו עליי או ידברו לא יפה -מנסה לא להכנס פינות של התגוננות שלי כי הדרך משם לריב ממש קצרה -לא נותנת לאגו שלי לפגוע לי ביחסים וגם משתדלת אם יש מילים פוגעות להגיד שזה פוגע ושאני לא מוכנה לשמוע דברים כאלה שוב ,גם מנסה תמיד להבין ממה נובע כל דבר -מנתחת כל מילה וכל צעד שלי ואיזה מנגנון הגנה הפעלתי ולמה עשיתי מה שעשיתי ...למה בחרתי במה שבחרתי...לכולם יש בעיות אבל השאלה איך פותרים -להכנס לכונכיה תמיד אפשר -ועשיתי את זה המון שנים -זה לא מביא שום התקדמות ורק מזיק -אפשר לשנות -אצלך -אותו את לא תשני -תתחילי את להתנהג אחרת-תבקשי הנחיה אם יש לך ממי איך עושים את זה איך מתיחסים אחרת לכל דבר ואיך מקבלים ביטחון מלא מול בן זוג שלפעמים רומס ולא מתחשב...איך בעצם מתבגרים וגדלים בעיניי הבן זוג -איך משנים את המבט שלו עליך -עם הזמן הצלחתי לעשות את זה -יש דברים שלא העזתי לבקש פעם או בכלל לחשוב שמגיעה לי -היום הכל אחרת -אני אחרת -אני יודעת מה אני שווה ומי אני -פשוט הגיל והשנים ועבודה עצמית עשו את שלו - כמובן לא עד הסוף תמיד יש באגים חח אבל יש עתיד ואופטימיות- עכשיו נכנס לי ג'וק חדש למוח כמו תמיד אני הולכת על הקצה ובעלי הוא זה שתפקידו להחזיק לי את היד שלא אפול מהקצה הזה לתהום - להכניס לי פרופורציה ולהוריד קצת את המינון של הטוטליות -הוא יודע וגם לא מופתע משום שיגעון שלי -אבל גם אני לא רבה ולא מתעקשת -חוקרת בשקט את מה שאני רוצה והוא ילך אחריי אין לו ברירה
את כתבת עליו לא עם ולא פעמיים.
נשמע כאילו את מלאה טענות כלפיו, ומה איתו? אני לא שומעת את הצד שלו....
אני לא יועצת נישואים אבל שומעים שלא טוב לך. את חייבת לעשות עם זה משהו ולא לשקוע במרה שחורה פייס: ortal_hori
אני לא מאוד אוהבת לייעץ ולהביע את דעתי על זוגיות בפורום אם את רוצה אני פנויה בשבילך בפרטי בינתיים קבלי
האמת שאין לי כל כך מה לייעץ לך אני באופן אישי לא הייתי מסתדרת עם אדם כזה [/center]
דנוש קודם כל איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
את מכירה עם מי התחתנת ולמה את יודעת איך לגשת אליו ולדבר קצת קשה לייעץ במצב כזה אבל את זקוקה לדעתי לגורם שלישי שיצליח לגשר בינכם לאו דווקא מטפל אם הוא מסרב ללכת אולי חבר משותף... אבל את חייבת לעורר אותו חבל עליכם... בהצלחה
נשמע שיש לכם בטן מלאה זה על זו עוד הרבה לפני שעדן נולדה... ולמרות ההתנגדות שלו ללכת לייעוץ אני הייתי מושכת אותו באוזן מצדי אם הייתי במקומך כי המצב הזה לא בריא ולא יכול להמשך ככה... עדן גדלה, איתה יגדלו גם הבעיות היא גם תבין יותר ויותר דברים, גם על יחסי הכוחות בבית... ולדעתי רק גורם שלישי שיסתכל על התמונה בשלמותה מהצד יוכל לתת לכם עצות איך לפעול