שאלה בקשר לפעוטון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. כפי שאתן יודעות עברתי אתמול עם ליעדי שלי לאמא שלי והבוקר הוא נכנס לגן חדש..
    החמודי היה רגיל לסטנדרטים מאוד גבוהים חחח הוא היה עד עכשיו בסוג של חממה בפעוטון הקודם..
    ועכשיו כשהגענו פתאום אני רואה שכאן המטפלות מציבות גבולות.. לא נותנות להם כל כך לשחק מתי שהם רוצים או לעשות מה שהם רוצים..
    לא הכי מתייחסות אליהם כשהם בוכים ובעיקר מדברות ביניהן..הייתי נסחפת קצת ואומרת שאפילו טיפה שלוחיות
5 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

לדעתי להשאיר בגן!
    ילד בגיל של ליעד צריך כבר להיות חשוף לגבולות אז הוא יבכה קצת שאסור זה ואסור זה............ אין מה לעשות, אם את רוצה שהילד לא יטפס עלייך כבר בגיל שנתיים ( ותאמיני לי גיל שנתיים זה גיל קשה! ) כדאי שתציבי לו את הגבולות הברורים גם בבית!!
    הוא יסתדר אל תדאגי!!

• לדעתי ילדים צריכים גבולות, לא צריכים - חייבים.
    ילד בלי גבולות יכול ללכת "לאיבוד" מה שנקרא, לפתח התקפי זעם אפילו.
    ככה שלדעתי זה דווקא טוב שליעד יהיה במסגרת שבו יציבו לו גבולות
    שהוא ידע שיש זמן שבו משחקים, שבו יש פעילות אחרת...
    בסך הכל זו גם הכנה לבית ספר בהמשך...

• בגן עם גבולות!!! זהו נגמרה החפלה, צריך לדעת שיש חוקים!
  • תודה נסיכות שלי.. :)
    אני מקשיבה בקולכן ומשאירה אותו.
    סה"כ היה לו כייף.. אבל יש עוד משהו שמדאיג אותי..
    יש להם בחצר מגלשה כזו ומסביב הכל חול וכל הילדים שם מטפסים לבד עולים מתגלשים.. והבייבי שלי נורא נורא עדין
  • הבן שלי בן שנה
    והיום האחרות בטיפת חלב אמרה שלפי ההתנהגות שאני מספרת לה
    הוא כבר בוחן את הגבולות שלנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה