שולחן,אוכל ומה שבינהם.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כזכור,ביום ראשון הזה אני עושה לנסיכות שלי יום הולדת...
    אני רוצה לעצב את שולחן האוכל בסגנון של בר כזה...כאילו מקום גבוה יותר,מקום נמוך יותר כזה....(התיאור נשמע גרוע.......ולא מובן נראה לי......
6 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • האמת אני לא סגורה שהבנתי
    אם את רוצה סגנון של מזנון חופשי אז פשוט שולחן אחד או שניים תלוי בכמות האורחים תצמידי שימי מפה עציצי פרחים קטנים מפיות צלחות כוסות וסכום משני הצדדים שיהיה נגיש ותפזרי גשי אוכל
    ואם את רוצה משהו שיהיה לילדים קחי שולחן שלהם אם יש עיטפי במפה ותקשרי אותה שלא תברח להם ושימי בחד פעמי או פלסטיק דברים שמתאיימים להם...
    ותקשטי בסרטים ובלונים מסביב בהצלחה
    אגב מה עשית עם הזוג שכנים?

• תודה על הרעיונות!

אממ בלילה לפני החתונה החתן בא הביתה לסדר דברים אחרונים...אמרתי לבעלי שיבקש ממנו את המפתחות אבל בעלי ביישן מידי והוא התבייש... אז החלטו ללכת על קישוט בחוץ:
    בלונים במעקים שיש במדרגות,סרט על כל סורג,פרחים יבשים מפוזרים על המדרגות,הדבקנו 2 סרטים על המדרגות מ-2 הצדדים על המדרגות עצמם,כתבנו על הדלת:"אשר ברא ששון ושמח חתן וכלה" הצמדנו ליד זה כרטיס ברכה ו2 שוקולדים של קליק......."
  • יפה שיחקתם אותה אשריכם
  • קודם כל אהבתי את מה שעשיתם לשכנים
  • אם את רוצה לעשות משחקים של גובה, את יכולה להכניס מתחת למפה קופסת נעלים או כל מיני דברים בסגנון, ואז תוכלי להניח מעל זה דברים.שימי להב שאם זו קופסא חלשה יחסית ניתן לשים עליה צלחות חד"פ, אבל לא בקבוקי שתיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה