היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי איזה חיסונים אתן עושות לכלב חוץ מכלבת ?? איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
8 תגובות
עמוד 1
אני מחסנת את הכלבים גם נגד תולעת הפארק... חשוב מאוד במיוחד בסביבת ילדים.. את חיסוני המשושה הם מקבלים כשהם גורים.. וזהו בעיקרון
אני הייתי עושה כל שנה את המשושה אבל השאלה האם יש צורך תילוע אני לא עושה אבל צריכה בהחלט לשקול להתחיל איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
תילוע זה פעם בחצי שנה תולעת הפארק אחת לחודשיים-חיסון מממממש חשוב כלבת
וכמובן שהיה גור את כל סדרת החיסונים הנדרשים
כלבת, משושה, תילוע....
כמה עולים לכם החיסונים ? איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
כלבת זה 140₪
בדכ כשהכלב בא לכל החיסונים אז אני זוכרת 300 כמספר הכי גבוהה אבל אני לא זוכרת בעבור מה זה בידיוק כי היה לו גם פרעושים תת עוריים בתקופה וקנינו לו גם כדורים נגד זה. אולי זה גם כולל את הביקור עצמו.. ואולי גם את הקפסולות נגד פרעושים ששמים בצוואר.
חוץ מכלבת : משושה אחת לשנה כדור תילוע כל חצי שנה תולעת הפארק ממליצים כל 3 חודשים, זו תולעת שעושה ממש נזק רציני (עד לגרימת מוות ביסורים) לכלבים במערכת הנשימה ומאוד ממליצים לחסן נגדה, בייחוד בגלל שכלבים אוכלים כל דבר שהם מוצאים בחוץ לא צריך יותר מזה..
כדאי מאוד לעשות משושה אחת לשנה, זה שילוב של כמה חיסונים באחד, העיקרי שבהם הוא למניעת פרוו, שזו גם מחלה מאוד מסוכנת לכלבים לי יש מספר בעלי חיים לכן הוטרינר לוקח לי 100 שח למשושה ו- 70 לתולעת הפארק כדורי תילוע אני קונה בחנות מזון לבע״ח- בערך 15 שח לכדור (הולך לפי משקל הכלב- בדרכ כל כדור ל10 קג) בעקרון חיסון משושה צריך לעלות סביב 150 (אם זה רק בשביל חיסון חבל ללכת לוטרינרים היקרים במרפאות הגדולות)