אחרי סקירה מאוחרת דרך הקופ״ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אנחנו אחרי ב״ה
    אני צריכה לחזור להשלמת סקירה כי היא עם הידיים על הפנים ולא מזיזה
    עקשנית כמו אבא שלה כבר אמרתי?!

16 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה עבור מי שרצתה לשמוע איך זה.
    לא ציינתי, הרופא היה ממש ממש יסודי!!!

• איזה כיף לכם
    שלי בסקירה כן שיתף פעולה
    אפילו הסתכל לעברנו

מכל התמונות זכורה לי תמונה אחת לטוב
    וזה התמונה שמגלה מה המין
    אני מתכננת אולי למסגר או משהו בסגנון

• עקשנית משהו הבובה שלך מצוין שהרופא היה קפדני אבל אל תתורי על הכל שיראו ויודאו ושימשיך קל ותקין

• אני רציתי לשמוע עדכון -תודה רבה -ומה זה ההשלמה הזו שאת צריכה לעשות -זה משהו שיעלה לך כסף או שאותם 28 ש"ח ששילמת הן גם על זה ?
    אצלינו ההתלבטות היא לא בין 200 ל28 ש"ח אלא בין 1000 ל28 -הבדל ענק !!!! בקיצר אני נוטה לשלם 28 ש"ח וזהו -גם ככה אין לי סבלנות לכל הבדיקות האלו בהריון הזה ועוד להוציא סכום כזה
  • גם אצלי יש התלבטות בין לשלם 28 ש"ח לבין 1000. עדיין לא החלטתי.
  • אני לא יודעת מי יהיה הרופא אצלכן אבל אצלי הוא באמת היה קפדן.
    בדק כמה פעמים את זרימת הדם בשליה, מדד כל חלק וחלק והבדיקה הייתה די ארוכה..
    לא הסכים לוותר כשלא הצליח לראות את האף והפה (שזה משהו שכן הצלחנו לראות בסקירה המוקדמת) ולכן מבקש ממני לחזור לעשות את זה.
    לדעתי זה כלול בתוך ה28 שקלים כי זה לא בשליטתי שלא היה ניתן לבדוק.
    בסה"כ חשוב לזכור כי הבדיקות האלו הן אמינות אבל עדיין לא שוללות ב100% מומים גם לא זה שיעשה לכן רופא פרטי ולא זה שיעשה רופא של קופ"ח
    מה גם, לרוב הנשים אין תקציב והן עושות דרך הקופה וברוך ה' רוב התינוקות נולדים בריאים ושלמים.

בהצלחה יקירות

• אצלי זה בין 28 שח ל800 . שאני ישלם שם במרפאה הפרטית 800 ןאז צריך לשלוח לקופח טופס החזר והם מפקידים מאיפה שיש הוראת קבע 75 אחוז שזה 600 שח. כך שיוצא ממני פרטי 200 הבנתן?לי יש כרטיס כללית פלטינום אז יש לי החזר וזה ממש שווה .
  • חחחחח
    תראו תראו ת'עקשנית הזאתי

• המון המון בהצלחה ליטלי אין סיבה שמשהו לא יהיה בסדר....
    תחשבי טוב !!!!

• יופי שמחה שהכל תקין
    ואיזו שובבות ועקשנות חח
    [/center]
  • בשעה טובה יקירתי שימשיך ככה

• איפה היית? באיזה קופה? אצלי פעם אח זה היה פשוט זוועה
    פייס: ortal_hori

• באמת?? מה היה שם?
    אני בקופ"ח כללית, הרופא הוא הוד אדוארד (או משו כזה)
    הוא לא נוטף מתיקות אבל כל עוד הוא בודק טוב זה לא אכפת לי...
  • בכללית בקטוביץ בתל אביב
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה