עוד שבוע בדיוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבר מצווה שלו.
    אני מתרגשת, הוא לא הראשון שלי שחוגג בר מצווה.
    אבל לא יודעת, כנראה זה איכשהו קשור לכך שהוא הרבה מאד זמן (למעשה, עד לפני 4.5 חודשים...) היה האמצעי.. ה"סנדויץ' " שלי...
    וכמו סנדויצ'ים אמיתיים, הוא עשה לי בית ספר... את כל מה שלא ידעתי עם הבכורה, למדתי איתו, ובגדול!
    כשרק נולד, ואמא שלי באה לביה"ח, הוא היה רק בן שעתיים... וכבר אז היא טענה ש"יש לו פרצוף של ממזר גדול..."
15 תגובות
עמוד 1
  • איזה רגש זה
    שיהיה רק בשמחות
  • יואוו איזה מעמד!!
    כל התהיות האלה, על הכלים שאנחנו מנסים להעביר לילדים וישמשו אותם אח"כ במהלך הבגרות שלהם, נורא מפחידות אותי!!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • מרגש .... אני בטוח הייתי בוכה בלי סוף אבל .. גם את בכיינית לא קטנה
  • מרגששששששששששששש

• את אמא מדהימה
  • תודה בנות
  • מרגש
    המון נחת
  • באמת מעמד מרגש!!!
    מחכה כבר בעזרת ה׳ לשמוח בשמחתכם
    מתגעגעת המון!!!!
  • וואט הרגת אותי מהתרגשות
    פייס: ortal_hori

• תודה רבה בנות יקרות
  • מרגש מאוד

]
  • את מדהימה, בתור אמא ובתור חברה, ואני בטוחה שהבן שלך שואב ממך כל כך הרבה כלים, השראה וביטחון, וגם אם ביום יום פחות רואים את זה, הוא יעריך (בטח מעריך עכשיו) את כל מה שנתת לו והיית עבורו

• כתבת מאוד יפה ומרגש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה