היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבן שלי בגן עירייה וביום שישי מתחפשים וצריך להביא משלוח מנות אישי שזה גם תהיה הארוחה שלו. אז חשבתי אולי לשים לו במשלוח מנות: קורנפלקס בשקית, מעדן, תפוח, מרשמלו ו-2 אוזני המן. מה דעתן? מה אתן הייתן שמות? צריך רק לחייך!
4 תגובות
עמוד 1
אני שמתי- במבה אדומה גליליות וניל מרשמלו סוכריות טופי שוקולדים קטנים עטופים בצורות של לב אוזני המן כמובן וסוכריות שוקולד היא הרי לא תאכל הכל לבד ( למרות שזה מיועד אישי כל הורה שולח לילד שלו) שמצי עוד דברים כדי שתחלק לילדים בגן שיהנו וישמחו זאת המטרה
באותו היום בגן הם לא אוכלים ארוחת בוקר ורציתי לשים גם אוכל (פדיחה לשים כריך), אז קורנפלקס נראה לי הכי מתאים. לרשימה שלי אולי אוסיף גם במבה אדומה, כיפלי וכמה סוכריות טופי. צריך רק לחייך!
אני חושבת שכשאני אהיה במצב כזה אני שמה לה לחמניות גבינה שאני אוהבת לאפות אולי פרי או ירק ועוד כמה ממתקים למרות שמה שהצעת נשמע אחלה
תודה מזה לחמניות גבינה? את שמה בפנים גבינה או שזה חלק בתהליך ההכנה של הלחמניה? צריך רק לחייך!