בבקשה דחוףףף תשובה !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באיחור של יום מהמחזור ואני ובעלי ממש מנסים להיכנס להריון - עדיין לא עשיתי בדיקת דם כי אני יודעת כדי שהיא תצא אמינה רצוי לחכות 4 ימים לפחות לאיחור, היום ואתמול היה לי דימום בניגוב בלבד בצבע בהיר מאוד אבל אין מחזור או דימום על הפד - מה זה יכול להיות השרשה או שאני עומדת לקבל כל רגע ??? עד שאני יגיע לבדיקת דם אני ממש מישתגעת ממחשבות מאד רוצה הריון
    האם זה סימן לא טוב? או שעדיין אני יכולה לחכות לבשורות טובות וזה ככה אולי בתחילת הריון ? אם אני בהריון בכללל!!
    חשוב לי לציין אני לוקחת אנטיביוטקיה כי יש לי חיידק של אנטרוקוקוס בדרכי השתן , וליפני כמה ימים היו לי הפרשות שקפות וצהובות כמו ג׳ל כזה ....
    אודה על תשובה בהקדם האפשרי!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הדימום יכול להיות מסיבות שונות - השרשה, מחזור, הריון וגם לא הריון
    אי אפשר לדעת
    את בהחלט יכולה לעשות בדיקה ביתית, איחור של יום הוא מספק בכדי לקבל תשובה חיובית, אם את אכן בהריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה