מישהי חוותה כאבים בצלעות במהלך ההריון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 22 וזו הפעם השנייה החודש שאני סובלת מכאב בלתי נסבל בצלעות ובבטן העליונה במיוחד במצב שכיבה שאני הולכת לישון. הכאב מקרין גם לגב העליון תחושה של שריפה בצלעות. למשהי זה קרה?

Liri27
6 תגובות
עמוד 1
  • אולי העובר לוחץ?
  • אני לא יודעת אם זה בדיוק מה שאת מתארת אבל בהריון הראשון הבן שלי היה בועט ולוחץ מאוד חזק על הצלעות , בלידה עצמה הוא דחף את עצמו כאשר הוא דוחף בעזרת הרגליים על הצלעות, זה כאב יותר מכל הלידה!!!!
  • לא יודעת אם זה מה שהיה לי אך בכל אופן אם לא שקט לך תבדקי
    תנסי לשכב עם הגבהה אולי יקל
    ותרגישי טוב
  • כן זה קרה לי המון אני לא יודעת בדיוק ממה..בכל מקרה לכי להיבדק מול רופא מעקב ההריון שלך

• כאבים בבטן עליונה זה מחשיד. אם יש בנוסף לחץ דם גבוהה ואו חלבון בשתן. אז את זה לבדוק.
    אם הכל תקין אז העובר מרגיש יותר מידי בבית
  • לי היה כאבים בצלעות העליונות במיוחד כשישבתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה