שאלה לנשים ששומרות לא להיכנס להריון.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קצת מוקדם לדבר על זה אבל בעזרת ה' אחרי הלידה הזאת אני מתכוונת לשמור מה שכן אני לא רוצה להשתמש בגלולות אני ממש אנטי ובדרך השנייה גם אי אפשר לשמור כי בעלי לא רוצה לעבור על איסור זרע לבטלה..והוא אמר שבשום פנים ואופן הוא לא יעבור על זה.. איזה עוד דרכים יש להישמר ?
18 תגובות
עמוד 1
התקן? למרות שאמא שלי פעמיים נכנסה להריון עם התקן
הבנתי שהתקן זה רק אחרי לידה שנייה
כל שאר האמצעי מניעה זה הכל הורמונלי. אני מניחה שאת לא רוצה גלולות בדיוק בגלל זה. אבל אולי יש התקן שהוא לא הורמונלי, נראה לי שמעתי פעם משהו כזה.
לפני החתונה לקחתי גלולות שיעכבו את המחזור וזה שיבש לי את כל המערכת..בגלל זה יש לי טראומות מזה..
מי אמר לך שהתקן זה מלידה שנייה? זה ממש לא נכון! בדרך כלל שמים אותו אחרי לידה שנייה כי הוא יכול להיות במשך כ5 שנים, ובדרך כלל לא רוצים הפרשים כל כך גדולים בין הילד הראשון לילד השני. את ההתקן את יכולה לשים גם לשנה והיו גם נשים שהוציאו אותו אחרי מספר חודשים כי עשו להם דימומים. אם תרצי התקן אף רופא לא יגיד לך שאסור לך!
רותי
מה שלרחת לפני החתונה זה סוג אחר של כדורים בהנקה מביאים כדורים אחרים שבדר"כ לא עושים בעיות כתמים או דימומים
התקן יש גם לא הורמונלי והוא ממש טוב ואפשר לשים גם רק לקצת זמן אבל יש מלא נשים שנכנסו איתו להריון והוא גם גורם למחזורים וחזקים
ישפתילות ששמים 15 דקות לפני קיום יחסי מין אבל זה ממש מעצבן כי הכל צריך להיות "מתוכנן" ואומרים שזה מונע 90%
יש גם מדבקות למניעה אבל זה לא לנשים מניקות - אם את מתכוונת להניק .
חוץ מזה לא ידוע לי על עוד דברים אבל אולי כדאי לך לנסות את הכדורים הקלים כמו סרזט
בהצלחה
אני גם שמעתי על נשים שנכנסו להריון עם התקן אגב, אם האישה נוטלת אמצעי מניעה כלשהו זה גם נחשב זרע לבטלה... אז אם גלולות עושות לך רע גם בעלך יכול להתפשר... גברים תמיד מוצאים תירוץ למה לא לשים ״כובע״ בעלי אותו דבר
חשוב לי לענות לפאולה- גלולות לא (!!!) נחשבות לזרע לבטלה. ההגדרה לזה היא שהזרע נפלט במקום אחר שהוא לא האישה- כמו הקונדום וכו. כך שביחסי אישות, גם אם האישה לוקחת גלולות או את הנרות זה בסדר גמור.
אני ממש לא מבינה בזה אבל.... Phula כמו שרותי אמרה חוץ מקונדו ם שום דבר לא נחשב זרע לבטלה.
בכל אופן - תתיעצי עם הרופא נשים שלך הכי טוב...
בתור חרדית- אני יכולה להגיד לך שאין באופן מוחלט היתר של לשמור על שלא להביא ילדים, רק אם מדובר בהיתר של אי אפשר להביא מכל מיני סיבות שמצדיקות את הנושא. אני אישית עברתי ניתוח קיסרי,לכן שומרת שלא להיכנס כרגע... בעקרון, לא הנקתי לתקופה ארוכה, לכן הרשתי לעצמי להשתמש במדבקות. כל עוד שהזרע לא יצא מחוץ לאישה ויש סיבה מוצקת שלא להביא ילדים, זה לא נקרא הוצאה לבטלה.
אם תרצי הסבר מפורט לגבי המדבקות עם סידור מצויין איך להדביק אותן ואיך להסתדר איתם במקווה, אסביר לך בשמחה.
מיכלי - יש המון היתרים והמון סיבות שבגללם מאפשרים הלכתית למנוע הריון. מעיין- תתיעצי עם הרופא שלך הוא ייתן לך פתרונות שיכולים להתאים לך כמו התקן או טבעת או מדבקות
מיכל יש המון המון התרים לא להכנס להריון גם הרבנים הכי מחמירים היום מתירים זה לא נכון מה שאת אומרת אולי הרב שלכם אמר משהו אחר.
זרע שיוצא כאשר האישה לוקחת גלולות זה לאאאא זרע לבטלה!!!! כל הענין כמו שאמרו מעלי זה שהזרע לא יצא מחוץ לאישה.
תדברי עם הרופא שלך ואם את דתית עם הרבה שלכם וכבר יתנו לך משהו שטוב לך וטוב לבעלך
בהצלחה
בנות, אולי לא הסברתי את עצמי נכון, אבל כוונתי היתה שאם יש סיבות מוצדקות שלא מתאים לזוג להיכנס להריון ולהביא עוד ילדים, בהחלט שיש היתר. ללא שום ספק. אני אישית דוגלת השיטה הזו ושומרת כרגע
יקירתי קודם כל שתהיה לך לידה קלה
אם את מניקה יש גלולות של הנקה שלא עושות בעיות אין מעולות היחידות שאצלי עזרו
לא נשמרים ע"י שום דבר פשוט לא גומר בפנים איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.