מה דעתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
10 תגובות
עמוד 1
  • קראתי את זה כמה פעמים
    קודם כל- אני לא מאמינה שיש אמא שתשלח את הילד שלה להבריא בחו"ל לבד!!!!!!!!!
    גם אם זה מה שמבריא בשבילו- היא צריכה להיות שם איתו

הדעה שלי לא חיובית בהכרח על שיטת טיפול מסוג זה...
  • קשה מאוד לשפוט,סיטואציה לא קלה בכלל אבל שוב קראתי שההורים גרים בישוב בארץ מבוסס מאוד שזה גם קריטריון רלווטני.
    לא מאחלת לאף אמא להיות במצב הזה שהיא נמצאת אבל אני בדעה שצריך להיות עם הילד בכל דרך בה תבחרו ללכת.

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מיכלי24

קשה מאוד לשפוט,סיטואציה לא קלה בכלל אבל שוב קראתי שההורים גרים בישוב מבוסס בארץ מאוד שזה גם קריטריון רלווטני.
    לא מאחלת לאף אמא להיות במצב הזה שהיא נמצאת אבל אני בדעה שצריך להיות עם הילד בכל דרך בה תבחרו ללכת.

• מדובר על ההורים ששלחו תבן שלהם למנזר נכון? כי זה לא נכנב לקישור הבנתי לפי התגובות.
    אני אישית מזועזעת מזה.
    אני בכלל לא מדברת על הענין של המנזר אני לא נכנסת לאמונות של אחרים זה לא עניני.
    אבל לשלוח ילד קטן לחול לחיות במקום של שפה זרה אנשים זרים ילד קטן וחולה בלי שום חום של ההורים לבד בניכר נראה לי פשוט מעשה נוראי זוועתי וחסר לב ואני מצטערת על הבוטות אבל אני לא מצליחה להבין מה גורם לאמא לשלוח ילד לניכר לבד כשהוא חולה במחלה קשה. וזה סהכ ילד קטן לא ילד בן 18. איך ילד הן 12 חולה וחלש יכול להסתדר שם בלי ההורים?
    שלא נדבר על מתן טיפול רפואי ומעקב שזה כמובן לא יתבצע שם בין המעופפים האלה וסליחה על המילה.
    אני לא מקבלת צעדים כאלה. זה לא חכם.
    גם לדוגמא אישה דתיה שמאמינה שכח התורה ירפא את בנה ושולחת אותו לישיבה אם זה יהיה ללא מתן טיפול רפואי וללא תמיכה וגב של ההורים זה מזעזע בעיני.
    יש ענין לשמור על הגוף ולא להפקיר אותו.
    אז קל וחומר ששולחים ילד לחול ולא משהו פה בארץ למקום שלכו תדעו מה עושים לו שם. היא לא מכירה את האנשים אין לה שום בקרה על המעשים שם והיא שולחת ילד חולה בן 12 לבדו לשם.
    מצטערת אבל אני לא מצליחה להבין את זה. הלב פשוט נקרע לי על הילד המסכן הזה.
    זוועה.
  • מדובר על ילד שחלה בסרטן הדם שנשלח שלאחר טיפולים שלא הצליחו נשלח למנזר ושם כדרך פלא הבריא לטענת האם אבל כאשר יחזור לארץ הסרטן ישוב. זה היה בכתבה הראשונה.
    בכתבה החדשה מדובר על זה שכמה חודשים עכשיו לא יוכלו לראות את הילד כי נשלח לטיול עם המנזר למקומות הקדושים משהו כזה.

ל^^^

• פייס: ortal_hori

• סיפור הזוי ממש מההתחלה עד הסוף
    לא מבינה איך אפשר

• סיפור הזוי אבל אמיתי

• אמממ לא יודעת מה אני חושבת על זה. לא חושבת כלום...
    זה סתם מעניין... לא מצליחה "לשפוט" את זה חחח...

אם אני מנסה להתחבר לאמא אז עצוב לי לדמיין לשלוח ילד בגיל 12 לבד.
    אבל לא בגלל שזה חו"ל, אני גם לא אוהבת בתי ספר שהם פנימיות.
    צריך להיות בית. טריטוריה פרטית.
  • יש כאלה שאומרים שאי אפשר לשפוט אותה, אבל אני פשוט לא יכולה לקבל את זה!
    גם אם נצא מנקודת הנחה שהיא באמת עושה את זה רק כדי שיבריא-
    אז היי, אמא, תעזבי את ה=כ=ל, קחי את התחת שלך ותהיי ליד הבן שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה שלא יהיה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה