היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה ללדת לבד בבית -אפילו לא עם מיילדת -לבד לבד רק אני ובעלי ...כשאני בכלל לא דואגת שחייבים לצאת לבית החולים כי יש כבר צירים צפופים -להיות בתוך המקלחת שלי עם זרם חם על הגב ,לנוע בתוך החדרים בבית שלי ולהרגיש הנה הראש מבצבץ כבר ,לחכות שיגיעו צירי לחץ ולא ללחוץ אפילו רגע לפני ,פשוט לחכות שהגוף יעשה את שלו כשאני בעמידה זקופה ורק מלטפת את הראש המבצבץ ומחכה לקבל אותו לידיי .לאחר שכל הגוף יצא לקרב אותו לחזה שלי ולחבק אותו כמו שהוא ...לחכות שהשיליה תצא ולהניק אותו בנחת אצלי בבית על הספה ... חלום .... יש נשים שיולדות ככה ...הלוואי ואני הייתי יכולה לממש את החלום שלי ...
16 תגובות
עמוד 1
אני מציעה ללדת בכריעה, אם כבר. אם זה נוח בשירותים זה מוכרח להיות נוח ללידה.
עניין של התנוחה זה כבר איך שהגוף ינחה ...ותתפלאי זה לא כל כך הרבה ג'יפה :) חוץ מזה אני רק חולמת :) בעלי בחיים לא יסכים שזה מה שיקרה בפועל אפילו לא עם מיילדת בבית רק בית חולים !!! אלא אם כן תהיה לי לידת בזק ואז כבר אלד בבית בלי "להתכוון" אפילו ...
ג'יפה זה ממש לא בעיה..... שמים כמה מגבות והכל בסדר
זה פשוט נשמע מדהיםםםםםםם!!!!!!!!!!
איך הייתי רוצה גם........ אב כמו מיצי... זה פשוט יותר מרגיע שיש ציוד למקרה חירום בבית.
חלום אמיץ אני חייבת לומר מאיה את ענקית אין דברים כמוך!
חלום מקסים וכמו שאת מתארת את זה נשמע ממש חוויה חלומית אך לי אישית אין אומץ לעשות זאת
זה נשמע מדהים! גם לי לא היה אומץ
את משוגעת
אין סיכוי עולם.מאז ששמעתי על לידה כזו שהסתיימה לא עלינו במוות פייס: ortal_hori
וואווו איזה חלוםםם ... מפחיד אותי האמתתת ... מעדיפה להיות בין אנשים מומחים שמבינים מי ומה יותר ממני אם חס וחלילה יש משהו ...
לי היתה כעת לידת-בזק,חוויה בכאלו עוצמות,שנותנת לי ברוך-השם כוחות להתמודדות כעת עם האתגרים,כך שאני הכי מבינה אותך shira
אני עדין זוכרת את מה שסיפרת על מגבות בי"ח אז אני מתחילה לחשוב מה כבר קורה בחדר לידה עם הציוד שאת רוצה בבית?
זה מדהים שהחלום שלך זה ממש הסיוט שלי. אני כל הזמן חוששת שהלידה תתחיל לפני שאגיע לבי"ח ושלא אקבל אפידורל בזמן ושמיילדת וכל הציוד הנלווה לא יהיה בנמצא..
חלום אמיץ לי זה לא עובר אפילו כמחשבה...
מאיוש את גדולה
וואו....את כנראה באמת אמיצה, כל הכבוד! אני לא מסוגלת אפילו לתאר לעצמי שאני יולדת לבד בבית, זה הפחד הכי גדול
זה נשמע מצוין בחלומות
אבל במעשה זה לא כ"כ פשוט ואם ח"ו משהו מסתבך.?
אני חייבת להיות בבית חולים לתת לרופאים להוציא לבדוק שהכל בסדר והפחד הכי גדול שלי שאני יגיע מאוחר ולא יתנו לי אפידורל