היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קבעתי עם הקוסטיקאית לשישי בעלי בבית בשישי!! והוא רוצה שאקח איתי את ליהוא איך זה מתאים??? איך זה הגיוני???
אני כל היום בבית עם הילד הוא מגיע יש ארוחה בגדים נקיים הולך לישון מוקדם אני מנקה ומסדרת מה ליהוא צריך לבוא איתי לסדר גבות?? אווווף
23 תגובות
עמוד 1
למה בעצם? כאילו מה הסיבה שהוא אומר שאת צריכה לקחת את ליהוא איתך? הוא רוצה לנוח? זה לא רק לא הגיוני, זה חוצפת שיא.
פעם אחת לקחתי את ליאם איתי למילוי צפורניים וקיללתי את הרגע הזה
תגידי לו שהוא גם חלק ושאת רוצה קצת זמן לעצמך גם ושאת כל היום עם ליהוא גם ככה.. אני בטוחה שיבין
מוכר לי העיניין...!!!
תנסי לברר למה הוא לא מסוגל להישאר איתו שעה...
ואל תוותרי לו. מקסימום אם הוא ימשיך להתנגד תציעי לו שיבוא איתך ובזמן שתהיי אצל הקוסמטיקאית היא יטייל בחוץ עם ליהוא.... זה גם טיול בשביל שניהם וגם ילמד את אבא להיות עם ליהוא
לא הגיוני בעליל! מותר לך גם שעה עם עצמך
לא הגיוני בכלל! דברי איתו ותציבי לו עובדה שאת חייבת את השעה הזאת לעצמך! חוץ מזה, ככה הוא ילמד להעריך אותך יותר
משנה את תשובתי כנראה בגלל השעה שהגבתי לך משום מה ראיתי שכתבת שבעלך לא בבית בשישי
מה הענין? הוא פוחד להשאר איתו? לא יודע לטפל בו?
ברור שתלכי לבד!!!! אי אפשר ללכת לכאלה מקומות עם ילדים זה רק עושה עצבים
תציבי לו עובדה תתלבשי ולכי
אני אדבר איתו לא ברור מה הבעייה הרי לדעתו אני כל היום נחה בבית
חד משמעית אל תקחי!
פעם לקחתי את הקטן כשהוא היה בן 3 חודשים וזה היה סיוט! הקוסמטיקאית היא חברה שלי ועדיין היה לי כל כך לא נעים.. אפילו שהוא תמיד ישן בשעה הזו הוא כל הזמן בכה והיה לא רגוע..
אם הוא חושב שכל היום עם ליהוא את נחה בבית - אז אין בעיה - תשאירי לו את ליהוא, ש"ינוח" גם הוא!!!!!!!
ההצעה שלי אל תקחי שאוריה הייתה בת חצי שנה לקחתי אותה אותי ( עשיתי מילוי) והיא רק צרחה והייתה נודניקית, ובמקום שעה לקח לה לעשות לי מילוי 3 שעות. וגם בעלי נורא פחד להישאר איתה לבד מפחד שלא יסתדר. דברי עם בעלך זה גם טוב בשבילך להתאוורר קצת
ברורררר שלא!!! צריך להתרגל להיות גם לבד לפעמים... ככה הם יבינו מה עובר עלינו כל היום
צודקת 100%% איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
לא הגיוני בעליל... שיהיה איתו קצת בבית מה קרה? "שינוח גם הוא"
חצוף
שייקח אותו לטיול אצל אמאשלו
אור אמרה בדיוק מה שרציתי לכתוב לך.
אני יצאתי כמה פעמים ובעלי הסתדר. לא עם אחד, עם שלוש פייס: ortal_hori
טוב הצבתי עובדה
מעולה שהצבת עובדה כי זה לא רק להפעם זה לבכלל ולעוד המון דברים גם ללכת לשתות קפה עם חברה לא רק למה שמוכרח הוא חלק מההורות וצריךחהבין שעליו לקחת חלק תהני יקירתי
שמחה לקרוא שהצבת עובדה.
כל הכבוד!!
כך תשיגי שתי מטרות:
1. הראשונה- והכי חשובה- התאווררות.
2. הוא יתחיל להעריך ולהפנים שאת לא יושבת כל היום רגל על רגל ושותה קפה...