היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני חודש תשיעי כמו שאתן רואות וחוץ מזה שעלי עד כה 8 קילו היום בטיפת חלב ראינו שירדתי קילו ז"א שסך הכל העלתי 7 קילו זה בסדר?
13 תגובות
עמוד 1
כן... בשבוע שלך כבר אין כל כך תיאבון ורצון לאכול...
נכון יש ימים שאני אוכלת בכח..
יש דבר כזה לשתות בכוח. לאכול בכוח לא צריך...
אצלי היה ההיפך חחחח כל ההריון רזיתי 12 קילו ובחודשיים האחרונים עליתי כמו פרררררררררררררררררררררררררררררררררה
אורוש מרוב שאני מחכה זה נראה כלכך רחוק ממני..
אורוש מרוב שאני מחכה זה נראה כלכך רחוק ממני..
אני לא העלתי בחודש האחרון, קרי ירדתי כי התינוק עולה במשקל ומים ובלה בלה ואני לא העלתי לא יכלתי לאכול בחודש האחרון לחץ לי נורא על הכיבה. כל הכבוד לך איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
וואי איך עושים את זה אני רק עולה ועולה ועולה !!!!!
חחחח תאמיני לי שאני לא עושה את זה בכוונה
אני מבינה את הציפיה שלך, אבל ת=ה=נ=י מהסוף! זה לא יימשך יותר מ5 וחצי שבועות אם זה מעודד אותך חח
חחחחחחחח היית אומרת מ 3 וחצי שבועות זה נשמע יותר עדין..
ככן זה תקין .. התינוק מקבל מה שהוא צריך מהגוף שלך ...וזה מה שחשוב ... תמיד בחודשים האחרונים אין חשק לאכול כי מרגישים שהכל מחוץ ודחוס ואין מקום