אולי גם הפעם..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כשנה וחצי נכנסתי לפורום הזה אחרי מספר נסיונות להתעבר ולא קיבלתי מחזור תשעה חודשים ובמקומו קיבלתי את שחם- ילד מדהים ואהוב. מאז שהוא נולד ניסיתי שוב, הצלחתי אחרי שלושה וחצי חודשים אבל ההיריון נפל בשבוע שישי ומאז כבר לא יכולה לספור את מספר מקלוני בדיקות ההיריון שהסתיימו בקו אחד בודד וערירי (הניסיונות מאז ההפלה הארורה לא מעטים מכיוון שאצלי המחזורים קצרים).
    נכון שיש לי שלושה ילדים ונכון שהם עוד קטנים- אבל אני עדיין חפצה בהיריון נוסף שיביא איתו עוד ילד או ילדה מדהימים כמו שיש לי כבר.
    בתחילה בכיתי בכל פעם שהופיע המחזור, אבל לצערי כבר התרגלתי לתבוסה הזו בניסיון שלי להביא עוד ילד לעולם.
    בא לי עוד שלושה שבועות להיפגש עם הקו הנוסף הנכסף כל כך.
    הלוואי שהפעם כל המנסים יצליחו.
    בא לי גם הפעם לחכות תשעה חודשים מרגע הכניסה לפורום הזה ואחריהם ללדת עוד יצירת פאר.
    שיהיה לכולנו בהצלחה!!!

4 תגובות
עמוד 1
  • איזה מרגשת את
  • תודה על התגובה - את מקסימה.
    חג שמח!!

• ב-3 ילדים מקסימים כבר בורכת עוד טיפה סבלנות ותבורכי בעוד אחד/ת.
    לפעמים, לחץ, שחיקה, עייפות, מתח עושים את שלהם.
    גם לגדל 3 ילדיפ פצפונים זה לא קל! בנתיים תהני מהילדים, מגידולם וממש אוטוטו תהי בהריון שוב
    בהצלחה
  • לילכי
    ברוכה הבאה ובהצלחה!!!
    מחכים לבשורות טובות בע"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה