ובטא שלישית ואחרונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלשום הבטא הייתה 278 והיום 649 זה יותר מהכפלה יוצא ב 100 יותר ממה שהיה צפוי.. זהו לא עושה יותר בטא מחכה ל 6/3 לראות דופק בעזרת ה'..

תגידו יש לי שאלה..אני פה מטפסת על קירות מכאביי שיניים ממש כול הצד הימיני כואב כול השיניים בבת אחת..אתמול כבר לא החזקתי מעמד ונעלצתי לכחת נורופן זה לא פגע בעובר נכון? האקמול לא עוזר לי בכלל..
7 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שבדקתי, אסור בתקופת ההריון לקחת אדויל, נורופן ובני מינם.
    כן מותר אקמול.
    לא נראה לי שכדור אחד יעשה נזק אבל תשתדלי להמנע...
  • היי

קודם מזל טוב על בטא עגולה ויפה )
    כשהייתי בהריון עם הבת שלי , עברתי טיפולי שיניים כולל עקירות וטיפולי שורש,
    כמובן עם זריקות נגד כאבים ואפילו אנטיביוטיקה- מוקסיפן ...
    בדקתי אז קופ״ ח ואמרו שזה בסדר , ואין ממה לחשוש ..
    אני ממליצה לך לבדוק ולהתחיל לטפל בכאבים .. חבל על הסבל שלך ! 
  • אפשר לפי מה שהבנתי מהרופא שיניים לעשות טיפולי שיניים בשליש השני ( במיוחד עדיף להמנע מזה בשליש הראשון שהוא הקריטי ביותר בהתפתחות התינוק)

• אז זה לא קריטי הנורופן? שאלתי היום את הרופאת משפחה שלי היא אמרה שעדיף להימנע אבל עם ממש כבר אין ברירה אז אפשר לכחת במיוחד שעכשו העובר עוד קטן ולא ניזון ממני (משהו כזה)..
  • לדעתי עדיף להימנע מנורפון ושאר החברים שלו...
  • אני כ"כ שמחה לשמוע!!! מזל טוב!!
    לגבי הכאבים, לא יעזור לקחת משככי כאבים כל הזמן, את צריכה לראות ממה זה נובע.
    גשי לרופא שיניים בהקדם! מותר לטפל בשיניים בזמן היריון, אסור לעשות צילום
    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • לא לקחת נורופן!!! לא לא ולא!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה