עדכון אחרי שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ,

אני כותבת את ההודעה הזאת ונמצאת ברגשות ממש מעורבות ...
    אתמול הייתה לי שאיבה , ושאבו לי 15 ביציות בסה״כ , הייתי מלאת ציפויות ואופטימית כמו טייגרית ..
    כבר כל כך רציתי שיגיע יום החזרה , !
    היום התקשרתי למעבדה בבוקר ובמעבדה מסרו לי שמתוך 15 ביציות , רק 13 היו תקינות ,
    ומתוך 13 ביציות , רק 4 הפריות תקינות בשלב זה , כל השאר היו הפריות לא תקינות ברמה גנתית !!!!! ובמחזור הבא אני אצטרך לעשות מיקרומניפולציה !!!!
    עכשיו מצד אחד אני מלאת תקווה לגבי 4 אוברונים חמודים האלה שישרדו ...
    מצד שני חוששת לבוא מחר ולא לשמוע בשורות טובות ...
    בנות ... מי יודעת על תהליך הזה ??
    אני כל על זקוקה לחיזוק והזרקת אופטימיות .. !!
10 תגובות
עמוד 1
  • היי תסתכלי בבקשה על התמונה של הבת שלי למטה.. הסתכלת? יופי זאת תוצאה חייה של מיקרומניפולציה (icsi) והתוצאה השניה אצלי בבטן כרגע.. על תדעגי נשמה הכול יהיה טוב..גם לי שאבו הפעם 12 בייציות מתוכם 5 הפריות..ובפעם שעברה בכלל שאבו 16 בייציות ורק 2 הפריות.. תאמיני בטוב יהיה טוב..
  • אני מנסה להיות אופטימית ....
    אבל זה ממש קשה לי כש כל פעם שאני מתחילה לראות אור בקצה הדרך , מחשול
    חדש נעמד בדרכי !
    פעם ראשונה הריתי באופן ספונטני לחלוטין ועכשיו אני כבר דנה וחצי עוברת גהנום ...
    מנסה לחשוב חיובי אבל קצת קשה לי ..
    בעקרון עד מחר כמה תאים אמור להיות במצב אידאלי ??
    סתם שאלה ... למה את עשית איקסי ?? וכמה זמן לקח לך וכמה טיפולים עשית עד שהצלחת?
    אנחנו לא מוסברים ... זרע תקין , הכל תקין ואין הריון ,,, לפחות עכשיו אולי זה מסביר הפלה שהייתה לי והריון כימי לפני חודש ...
    בכל אופן תודה על עידוד .. אני צריכה ללמוד להסתכל על חצי כוס המלאה !!!

• אצלינו בעיה חמורה בזרע..מלפני 4 שנים על הטיפול הראשון הריתי ועכשו שנה וחצי 4 כישלונות וזה הטיפול ה 5 שלי והמוצלח..
  • בובה אני מצטערת אני לא מבינה למה את מגיבה ככה
  • תודה מקסימות ,...

כנראה מרוב שאני עברתי בשנה וחצי אחרונים , מכל החודשים האלה עם ״שלילי״
    פיתחתי סוג של פארנויה וקשה לי לשמוח ..
    צריכה לייסם לעצמי שיטה ״ תחשבי טוב יהיה טוב ״ אבל ממש קשה לי ..

מורני את מקסימה ...
    מכניסה לי תקווה :)
  • היי מותק

רקע כללי עליי

הריון ראשון נכנסתי בחודש הראשון לניסיונות
    לצערי היה מחוץ לרחם

הריון שני שעבר ברוך ה' טפו טפו 55555
    שאבו 8 ביציות
    הופרו 3 עוברים רק באיקסי
    מתוכם שרדו 2
    והוכנסו לגופי
    אחת נשארה תודה ואלף תודות לקדוש ברוך הוא קוראים לילדה
    שירה !!!

רק אחד מנצח זה מה שצריך !!!!!!

לי אין בעית ביצית
    לבעלי אין בעית זרע בכלל
    בני 29

אז תהיי אופטימית
    איקסי תמיד מנצח

בהצלחה מותק

• מתוקה תשמעי, יש לי חברה שלבעלה זרע גרוע מאד מאד, היא לא הצליחה מעולם לפתח יותר מ 3 ביציות, ה3 שכן הצליחה שרדו, הוחזרו 2 עוברים ואחד מהם בן 3 וחצי היום ואין מקסים ממנו. תהיי הכי אופטימית שבעולם בבקשה!!! ושיהיה ים של הצלחה

• בוקר טוב וחג שמח...
    אז ככה רציתי לעדכן אותכן בהתפתחויות;)

אני אחרי החזרה של 2 עוברים חמודים וחזקים ..
    על פי לבורנטית , הם התחלקו יפה אחרי 48 שעות ..
    עוד 2 נמצאים בהסתכלות וביום ראשון יגידו לי אם הם ראויים להקפאה ..
    אני שומרת על אופטימיות ואומרת לעצמי שאני כבר בהריון והעיקר שיחזיק !
    עכשיו מתחיל הלחץ של המתנה נקראת בדיקת דם ....

טוב , פועלת לפי מוטו ״ תחשבי טוב - יהיה טוב ! ״

אז יאללה בנות י״ יהיה טוב !!! ״ חייב להיות ואפילו שדרך ארוכה אנחנו נגיע לסוף עם יידים מלאות !
    בינתיים שיהיה לכולכן חג שמח .. באמת שמח ! והלוואי , הלוואי כוווווולנו נתבשר בהריון קל , בראי , ארוך , ונצאה עם יידים מלאות

• איזה יופי שהחזירו לך 2 ולא 1
  • לי עשו מיקרומניפולציה בטיפול האחרון וניקלט עובר אחד חמודי שהיום בן חודשיים אוטוטו אמן וזה יהיה הטיפול המנצח שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה